Colectia Wonderbra primavara-vara 2016

Tendinte&Stil

Colectia Wonderbra primavara-vara 2016

18
Primavara este intotdeauna o promisiune de reinnoire!
Colectia Wonderbra primavara-vara 2016 ne ofera o calatorie prin imagini Art Déco. Dantela si broderia, minutios selectate, sunt atat de minimaliste si ornamentate. Modele impodobesc corpul cu arabescuri si tacery, taieturile subliniaza eleganta formei, liniile acestei lenjerii fiind inspirate pentru o femeie cu multe fatete, mereu constienta de farmecul sau…
Prin intermediul acestui mosaic Art Déco, seductia este fara niciun dubiu semnatura acestui nou exercitiu de stil.

Dantela voal

Toata luminozitatea unui voal de dantela se simte ca o a doua piele. Un efect grafic, ilustrat prin jocuri de motive si curbe geometrice, care impodobesc usor silueta.

Dantela-voal

Minimal Chic

Dantela Fishnet aduce feminitatea in prim-planul colectiei. Prin combinata taieturilor geometrice, aceasta structura ii confera siluetei un stil temperat si sexy pentru o femeie moderna.

minimal-chic

Frumusete salbatica

Un gust diferit si indiciu al indraznelii: lenjeria este o expresie a libertatii! Noapte si zi, dungile grafice sunt insotite de detalii rafinate, cum ar fi noduri in satin…

Frumusete-salbatica

Farmec senzual

O dorinta senzuala a elegantei, invadeaza in mod divin silueta … Dantela structurata implementeaza joc de arabescuri si o noua invitatie a seductiei.

Farmec-sensual

Spiritul couture

Nimic mai inedit decat piesele efemere. Fiecare detaliu deschide usa sugestiei: satin elegant combinat cu un fir pretios de broderie, animat printr-un joc de bretele glisante pe decolteuri sau  solduri… O dedicatie speciala pentru seductie!

Spiritul-couture

Foto&Info: www.wonderbra.fr

Cristina Nica

Comments are off this post!