Tendinte&Stil

HomeTendinte&StilBritney Spears A Lansat Prima Colectie de Lenjerie Intima Primavara-Vara 2015
Britney Spears A Lansat Prima Colectie de Lenjerie Intima Primavara-Vara 2015

Britney Spears A Lansat Prima Colectie de Lenjerie Intima Primavara-Vara 2015

Supervedeta Britney Spears ofera posibilitatea fanilor sai si nu numai, de a o vedea in ipostaze mai putin obisnuite, dar care cu siguranta vor fi pe placul multora. Este vorba de lansarea colectiei “the intimate britney spears”- o colectie de lenjerie intima, costume de baie, pijamale, o combinatie perfecta in care se imbina romantismul, eleganta si tendintele actuale.
Colectia este creata de insasi Britney Spears in colaborare cu CHANGE Lingerie – companie lidera in domeniul lenjeriei, preferata celor mai mari staruri.
Colectia “the intimate britney spears” cuprinde bustiere, kimono-uri, lenjerii, alaturi de piese clasice, fiecare femeie gasind aici tot ce isi doreste: poate fi o noapte simpla sau una intima. Fiecare item are un element unic, personal, intim – dupa cum spune si numele colectiei. Bretelele detaliate, infloriturile de exceptie, marginile crosetate, panglicile de satin si dantela, ofera femeilor incredere si echilibru!
the intimate britney spears” reprezinta femeia care sarbatoreste intimitatea si care o pastreaza pentru sine, dar ocazional, doreste si sa o impartaseasca.

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»