Vestimentatie

HomeVestimentatieKarl Legerfeld Lanseaza in Primavara 2016 O Colectie de Imbracaminte Ready to Wear pentru Copii
Karl Legerfeld Lanseaza in Primavara 2016 O Colectie de Imbracaminte Ready to Wear pentru Copii

Karl Legerfeld Lanseaza in Primavara 2016 O Colectie de Imbracaminte Ready to Wear pentru Copii

Celebrul designer Karl Legerfeld va lansa o linie de imbracaminte ready to wear pentru copii – baieti si fete – de la noi nascuti pana la varsta de 16 ani. Colectia va fi disponibila incepand din primavara 2016 si este realizata in colaborare cu CWF Group – care a mai avut colaborari cu Chloe, Marc Jacobs (Little Marc Jacobs), Burberry, Timberland, pentru propriile colectii destinate copiilor.
Anuntul reflecta angajamentul continuu al brandului pentru nou, permitandu-i lui Karl Legerfeld sa impartaseasca viziunea sa ironica, jucausa si creativa publicului tanar” a mentionat Pier Paolo Righi – CEO si presedinte al brandului.
CWF Group este specializat de aproape 5 decenii in imbracamintea ready to wear destinata copiilor, fapt certificat de brandurile cu care a avut colaborari de-a lungul timpului.

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»