Colectii in premiera internationala la Kasta Morrely Fashion Week

Acest eveniment bianual cuprinde in desfasurarea sa Kasta Morrely Fashion Week singurul eveniment demonstrativ de moda din tara noastra.

Kasta Morrely Fashion Week este un proiect al societatii civile independente nepartinice dedicat dezvoltarii orasului Iasi. In perioada 19 – 21 aprilie 2019, orasul Iasi este din nou gazda editiei primavara/vara a Festivalului Industriilor Creative® Proiectul Artelor ce Infrumuseteaza Omul®. Acest eveniment bianual cuprinde in desfasurarea sa Kasta Morrely Fashion Week® singurul eveniment demonstrativ de moda din tara noastra.

Ca organizatia de aparare a drepturilor omului si valorilor democratiei informam opinia publica un fapt binecunoscut in tarile civilizate. Fashion week-urile prin beneficitatea lor demonstrata in ultimii 76 de ani si-au castigat statutul de simbol al libertatii democratice si prin faptul ca ofera comunitatilor, oamenilor de afaceri si alesilor locali posibilitatea de a-si demonstra public loialitatea si interesul lor real in dezvoltarea orasului si bunastarii cetatenilor sai.

Kasta Morrely Fashion Week este un festival care se bucura de onoarea de a fi devenit un Brand al orasului Iasi. Ne-am bucurat sa vedem din nou ca profesionalismul evenimentului este apreciat si peste Oceanul Atlantic prin prezenta la aceasta editie a designerului international Alberto Rega din MEXIC. Acesta isi va lansa in premiera mondiala cea mai recenta colectie a sa pe scena Festivalului Industriilor Creative. Ne bucuram din nou de prezenta Designerului de Onoare a Casei Regale a OLANDEI Addy van den Krommenacker care va prezenta o colectie in premiera internationala. Bjanka Bijelik unul din cele mai apreciate branduri din SERBIA si Lidia Selici unul din cele mai bune branduri luxury din REP. MOLDOVA au pregatit lansarea colectiilor pe podiumul iesean.

a declarat Diana Morelli, director de imagine al festivalului.

Inghetata BETTY ICE este si la aceasta editie sursa de inspiratie a creatorilor de moda. Betty Blue cu fructe din padurile Bucovinei a fost muza unor colectii inedite, din materiale pretioase si rare ce vor fi prezentate la Kasta Morrely Fashion Week intr-un decor floral in spiritul Floriilor si Sarbatorilor Pascale.

Dintre brandurile ce ne fac bucuria de a fi prezente pe podiumul iesean Kasta Morrely Fashion Week editia a VIII-a mentionam cu placere: Atmosphere, Sophie by Adelina Boie, Mirela Pellegrini, Galeria de Stil Luminita Balazs, Adriana Agostini, Dames Moda, Nicoleta Negura, Damao Cibran & Giuliano Sabau Shoes, Tullerie by Oana Stroici, Monarh, Luada Style, Andaleya, LA.AMI Romania, Atelier Isabeli, Atelier Dressyna, Seroussi, Dani Kristine, Kasta Morrely Kids.

Avem placerea din nou sa admiram creatiile studentilor celor mai talentati ce vor reprezenta Universitatea Nationala de Arte George Enescu din Iasi (Facultatea de Arte Vizuale si Design) si Universitatea de Vest din Timisoara (Facultatea de Arte si Design).

Festivalul Industriilor Creative 2019 are ca misiune civica dezvoltarea si promovarea la nivel international a spiritului si valorilor democratiei locale printr-un eveniment de interes general dedicat profesionistilor din domeniul industriilor creative.

ACCESUL PUBLICULUI la Kasta Morrely Fashion Week (Sala Polivalenta Iasi) se realizeaza pe baza de invitatie. Persoanele care doresc invitatii, trebuie sa trimita un mesaj pe pagina oficiala facebook a festivalului www.facebook.com/KastaMorrelyFashionWeek . Dress code: Business Casual.

Organizatori si parteneri principali: Asociatia Kasta Morrely, Compania BETTY ICE si Primaria Municipiului Iasi.

https://www.facebook.com/KastaMorrelyFashionWeek/