Tendinte&Stil

HomeTendinte&StilColectia Adidas Toamna 2015 cu Selena Gomez

Colectia Adidas Toamna 2015 cu Selena Gomez

Selena Gomez este imaginea Adidas pentru acest sezon, in care se impletesc activul cu detaliile feminine. Noua colectie Adidas toamna 2015, ofera o multitudine de optiuni pentru toate gusturile, o combinatie perfecta intre stilul de viata adolescentin si radacinile pantofilor sport.

Piesele vestimentare au un aer de lux si regasim in aceasta colectie pulovere, veste avand detalii metalice usoare care sa scoata in evidenta elementele feminine. Sentimentul strazii este scos in evidenta de combinatia dintre culoarea roz si albastrul spalat, iar nuantele portocalii dau un sentiment activ. Mixul dintre sport si tendinte,  face din aceste vestimentatii unele de trecere de la un sezon la altul, de la sfarsitul verii pana in toamna; gasim de asemenea, caciuli tricotate in nuante  de bleumarin si portocaliu.

Incaltamintea este realizata din materiale transparente care dau viata outfitului; vedem o tendinta spre lux, prin insertii subtile metalice, detalii reflectorizante, facand din silueta, una curata si feminina.

Despre colectia toamna 2015 Adidas, Selena Gomez afirma ca

„Aceasta noua colectie imbina elemente diferite din sport si strada pentru a crea un nou look. Colaborarea cu Adidas a fost plina de satisfactii si este distractiv sa vedem cum crestem impreuna”.

foto: adidas.com

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»