Echivalentul Cartii de Vizita In Afaceri, Comp Card-ul Reprezinta Un ‘Must Be’ Pentru Orice Model

Despre modelling

Echivalentul Cartii de Vizita In Afaceri, Comp Card-ul Reprezinta Un ‘Must Be’ Pentru Orice Model

17

Composite Card“, “Comp Card“, “Zed Card” sau “Z Card” reprezinta  un instrument foarte util pentru modele dar si pentru actori, fiind considerat echivalentul cartii de vizita in afaceri.

Un Composite Card are un numar de aproximativ 3 – 5 fotografii ale modelului, alaturi de nume, informatii referitoare la aspectul fizic (inaltime, greutate, culoare par, culoare, ochi, etc), informatii de contact si numele agentiei care va reprezinta, atunci cand este cazul.

Presupunand ca doriti sa aveti un Comp Card, ar trebui sa luati in considerare urmatoarele recomandari generale, acceptat fiind faptul ca nu exista un model standard al acestuia.
Un Comp Card are doua parti: prima parte contine de regula o fotografie in prim plan cara sa va scoata in evidenta trasaturile fetei (close up) alaturi de nume, agentia care va reprezinta, varsta, localitatea, dupa caz. Aceasta fotografie trebuie sa fie cea mai buna dintre cele pe care le aveti! Este cea mai reprezentativa fotografie din Comp Card si cum prima impresie este mereu importanta, faceti ca acest lucru sa conteze! Nu exagerati cu prelucrarea ei, cu efecte care sa distraga atentia privitorului (exclus efecte alb negru, sepia)! Aceasta fotografie trebuie sa exprime frumusetea voastra naturala!
A doua parte a Comp Card-ului ar trebui sa cuprinda – conform standardelor general acceptate, alte fotografii din portofoliul personal. Este obligatoriu sa aveti cele mai bune fotografii! – in ipostaze diferite, pentru a va etala calitatile de model. Daca puneti fotografiile in care purtati acelasi tricou si difera doar pozitia in care sunteti fotografiat(a), cum isi dau seama agentiile, fotografii sau oricine altcineva doreste sa va contacteze de potentialul vostru? Cum isi dau ei seama ca aratati bine in fotografii de tip beauty, fashion, costum de baie? Faceti acest lucru in asa fel incat sa fie in avantajul vostru si retineti ca varietatea fotografiilor e un mare avantaj de care trebuie sa profitati!
Tot in cea de-a doua parte a Composite Card-ului trebuie sa aveti trecute caracteristicile fizice: inaltime, greutate, bust, talie, solduri, marime pantof, culoare par, culoare ochi, dar si date de contact (cel putin adresa de email sau numar telefon). Daca sunteti reprezentat(a) de o agentie, in mod normal aceasta ar trebui sa se ocupe de Composite Card-ul vostru.

Daca sunteti inscris(a) pe www.famost.ro la categoria MODELE, aveti posibilitatea momentan* sa va faceti 4 tipuri de Comp Card-uri, iar utilizatorii inscrisi pot face descarca Comp Card-urile voastre, creditele platite pentru acestea, intrand in contul vostru! Daca doriti un Composite Card personalizat, contactati-ne la office@famost.ro !

Comments are off this post!