Coolifting la Epsilon

CooLifting este cel mai nou tratament intrat in serviciile de lux ale Centrului Epsilon Galati.

CooLifting este cel mai nou tratament intrat in serviciile de lux ale Centrului Epsilon Galati. Terapia non-invaziva CooLifting se bazeaza pe cele mai recente descoperiri stiintifice de consolidare a proceselor naturale anti-imbatranire ale pielii si, in acelasi timp, de imbunatatire a compusilor activi din aceasta, producand astfel un efect instantaneu de lifting. A fost dezvoltat pe deplin la Barcelona, de catre o echipa care a combinat tehnologia actuala cu excelenta, pentru a dezvolta acest sistem revolutionar.

CooLifting este o tehnologie imbratisata in cele mai selecte centre de infrumusetare din tara, oferind 3 tipuri diferite de terapii: CooLifting, CoolClear si CoolCell. Epsilon Galati le ofera pe toate trei, in premiera, clientilor din zona Galati-Braila, care nu mai sunt astfel nevoiti sa mearga pana la Bucuresti pentru un astfel de tratament high-class!

Epsilon Galati este un centru de infrumusetare cu numeroase tratamente si terapii faciale si corporale, avand cele mai diversificate servicii din oras, bazate pe produse profesionale atat din game clasice, cat si de lux. Echipa de esteticiene este oricand pregatita sa ii primeasca in centrul nostru pe doamne, domni, viitoare mamici sau adolescenti, sloganul nostru fiind „Epsilon, cea mai buna prietena a pielii si a corpului tau”.


Cele trei tratamente nou intrate in gama de servicii Epsilon sunt :

  • COOLIFTING – cea mai simpla, eficienta si rapida terapie non-invaziva vazuta vreodata: in doar 5 minute deschide un nou viitor pentru rejuvenarea faciala, luptand contra ridurilor, porilor, rozaceii sau a cicatricilor postacneice.
  • COOLCLEAR – acelasi tratament, imbogatit cu puterea antioxidantilor, arma excelenta impotriva expunerii prelungite la soare si a petelor de imbatranire.
  • COOLCELL – noutatea absoluta 2018, solutia spectaculoasa impotriva celulitei.

Terapia de rejuvenare faciala in doar 5 minute!

Cum functioneaza

Odata cu trecerea timpului, corpul produce din ce in ce mai putine celule noi care va fac sa aratati tanara, iar sinteza de colagen si elastina scade. Apar ridurile, iar pielea isi pierde din fermitate.
Utilizand un tip inovativ de tratament de criogenare faciala, cunoscut sub numele de „Terapia Inducerii de Colagen”, corpul poate fi stimulat sa regenereze in mod natural aceste celule. Aceasta inseamna ca, in final, exista o alternativa la riscantele si costisitoarele proceduri chirurgicale de lifting facial. Terapia CooLifting ofera rezultate rapide si fara riscuri, utilizand puterea temperaturii scazute, a carboxiterapiei si a acidului hialuronic, cu ajutorului pistolului de tratament „The Beauty Gun”.

Cat dureaza

Tratamentul dureaza doar 5 minute si poate fi efectuat astfel:

  • Tratamentul „Red Carpet”. O singura sesiune, cu efect imediat pentru urmatoarele 24 h, recomandat inaintea unui eveniment: aspect radiant; are loc cresterea hidratarii pielii.
  • „Terapia Celebritatilor” „5 minute pentru a scapa de 10 ani”. 6-8 sesiuni intr-o luna, pentru un aspect tineresc, aspect radiant de durata crescuta, hidratarea maxima a pielii.
  • Tratamentul de intretinere. O sesiune la fiecare 2 saptamani.

Aurelia Bujenita, managerul Epsilon Galati, a declarat:

Am adus CooLifting la Epsilon din dorinta de a le oferi doamnelor, domnisoarelor si domnilor, acces la una dintre cele mai rapide tehnologii de ultima ora, cu efecte vizibile si complet non-invaziva. Cei care vor incerca una dintre cele trei terapii – CooLifting, CoolClear sau CoolCell – vor fi cu totul uimiti de actiunea rapida si de efectele vizibile cu ochiul liber! Speram ca tehnologiile de ultima ora in care am investit, ii vor ajuta nu numai sa uite de trecerea anilor, dar si sa castige increderea in exprimarea personalitatii pe care o ofera frumusetea ca stare interioara. Va invitam sa urmariti promotiile si evenimentele noastre legate de lansarea noului nostru tratament CooLifting si va asteptam cu drag la centrul Epsilon.

CooLifting, tratamentul revolutionar la care apeleaza celebritatile, este creat pentru a trata usor si rapid intreaga fata, acordand atentie deosebita zonelor predispuse la aparitia ridurilor sau avand alte probleme specifice tenului: zona din jurul ochilor, frunte, obraji, barbie, zona buzelor si a gatului.