Copii romani la miss & mister in Tenerife

Romania participa a patra oara la cea mai mare competitie pentru copii de miss & mister in Tenerife.

Romania participa a patra oara la cea mai mare competitie pentru copii de miss & mister in Tenerife. Dupa ce au venit de la New York Fashion Week, au plecat in Georgia sa castige toate premiile de la Top Child model of the Planet, iar acum deja sunt in Tenerife pentru Little Miss & Mister World, a 19-a editie consecutiva, desfasurata de data aceasta in premiera in Tenerife.

Au ajuns ieri, dupa un drum anevoios de 12 ore si au inceput in forta, cu ceremonia oficiala de deschidere a concursului, si-au verificat tinutele cu stage managerul, au facut poze si au luat in primire programul, portofoliile si badge-urile de concurs. Astazi au avut si primele probe, intai cea de interviu cu juriul, apoi au avut parada Natiunilor si petrecerea prieteniei. Delegatia Romaniei, intotdeauna numeroasa, anul acesta a adunat 5 concurenti, Maria Flacau – 12 ani, Jacqueline Craciun – 14 ani, Alesia Stoica – 10 ani, Jasmina Constantinescu – 11 ani, Maria Caterina Imperiale – 10 ani.

In plus, au sosit sa le sustina pe noile concurente, vechile castigatoare: Sara Anastasia Buzdun – 9 ani, castigatoare de categorie in 2016 si Paula Both, nominalizata pe locul 2 in 2018 ca Best Talent. In zilele urmatoare, Romancele noastre vor mai avea proba de talent, proba cu tematica Unicorn, Flash mobul Pirate of the Canary Island pe un vapor si rochia de seara Shine bright like a Diamond. Merita sustinute si mediatizate, fiindca duc numele Romaniei peste tot in lume.

Le dorim succes!