Copiii din Romania-finalisti la WCOPA

Stiri modelling

Copiii din Romania-finalisti la WCOPA

Performanta a copiilor romani la World Championship of performing arts, Hollywood USA.
1459

Copiii din Romania, finalisti la WCOPA in America. 12 modele intre 5-15 ani ale agentiei It kids- Art school & Modelling Agency au rupt topurile la marea competitie World Championship of performing arts, Hollywood USA.

Toti cei 12: Sara Anastasia Buzdun, Paula Both, Maya Rose, Karina Gherasim, Maria Caterina Imperiale, Bianca Scafariu, Raisandra, Sofia Ulianov, Ioana Pestina, Andreea Costache, Matei Pestina si Alessia Stoica au intrat in Semi-finalele concursului in data de 17 Iulie. Mai mult decat atat, Matei si Alessia urmeaza sa performeze pe marea scena a finalei WCOPA in data de 19 Iulie, fiind alesi pe categoria 5-15 ani din peste 45 de copii.

In cadrul competitiei copiii de la It kids au avut probe ca: Formal, Casual, Swimwear, Pageant si Photomodelling, iar pentru a ajunge in finala au avut nevoie de voturile a peste 15 jurati, care au petrecut peste 8 ore sa aleaga finalistii ce vor aparea si la Gala. Catalina Buzdun, managerul lor, afirma

Sunt extrem de bucuroasa ca ne aflam intr-o competitie asa de importanta. Cu atat mai mult încat rezultatele agentiei noastre vorbesc de la sine: 12 copii din 12 au intrat in semifinala si 2 din 12 in marea finala. Meritul este in proportie de 65% al copiilor, care au rezistat eroic zborului de aprox. 20 de ore, apoi repetitiilor nenumarate, stresului competitiei samd., 20% este meritul parintilor care au facut eforturi uriase sa ii aduca aici, iar diferenta o atribuim agentiei si directorului national Iolanda Deca, la a carei invitatie am venit cu totii.
Sper sa revenim cu noutati si cu vesti bune, iar in finala copiii romani sa plece cu toate medaliile de aur acasa. Intre timp, rog toti romanii sa sustina si performanta in modelling, pentru ca am demonstrat ca se poate, iarasi!

Comments are off this post!