Ce Trebuie sa Luam in Considerare cand Achizitionam Un Costum de Baie?

Vestimentatie

Ce Trebuie sa Luam in Considerare cand Achizitionam Un Costum de Baie?

53

Achizitionarea unui costum de baie poate fi o sarcina la fel de grea ca in cazul oricarui articol vestimentar care ne pune in fata multor dileme. Este atat de dificil sa cumparam un costum de baie ? Cu siguranta da, pentru ca trebuie sa luam in considerare foarte multe aspecte, de la calitate la tendinte, la utilitate si cel mai important – trebuie sa ne avantajeze!

adaptabilitate 
Pentru inceput, trebuie sa te gandesti la caracteristicile care pot fi adaptabile, personalizate necesitatilor noastre. Ia in calcul bretelele reglabile pentru a le putea folosi in avantajul tau! Cupele detasabile sunt iarasi importante: daca sunt vechi sau isi pierd din forma, sa le puteti inlocui, fara a fi necesar sa va achizitionati un costum de baie nou. Daca esti adepta costumului de baie tankini, indicat ar fi cel care in partea de sus are snururi, pentru a va permite sa va alungiti sau sa va scurtati corpul, pentru a avea forma care va avantajeaza.

fara accesorii !
Daca va doriti o viata mai lunga costumelor de baie, incercati sa le evitati pe cele prea “impodobite” cu paiete si/sau pietricele! Daca aceastea atarna prea greu, sansele duratei de viata a costumelor de baie sunt micsorate semnificativ comparabil cu costumele de baie obisnuite. Daca tot sunteti in magazin, verificati si alte costume de baie din aceeasi categorie si vedeti daca nu cumva aceste “accesorii” s-au desprins intre timp!

materiale protectie solara
Tendinta in crestere pentru protectia personala impotriva razelor ultraviolete este aplicabila din ce in ce mai mult si la imbracaminte si aici includem si costumele de baie.
Materialele din care sunt confectionate acestea, trebuie sa aiba factorul de protectie ultravioleta (UPF) mai mare de 50 pentru a permite sa patrunda maxim 2% din radiatii. Cu cat acest numar este mai mare, cu atat materialul este mai eficient.

clasic sau in tendinte?
Daca vrei doar sa te aliniezi tendintelor in ceea ce priveste costumele de baie, este indicat sa iti iei unul ieftin. Doar pentru un sezon, nu se merita sa cheltuiesti multi bani! Daca nu esti interesata de acest aspect si iti doresti o linie clasica, atunci efortul financiar se justifica. Indicat este si un material de calitate pentru o viata mai lunga.

 

Articol preluat din cadrul Revistei Famost – Editia Iulie 2014

Comments are off this post!