COURTNEY SHALLCROSS

Supermodele

COURTNEY SHALLCROSS

63

Caracteristici fizice Courtney Shallcross: Inaltime: 180, Piept: 81, Talie: 61, Solduri: 86, Marime picior: 39, Culoare par: blond inchis, Culoare ochi: albastri

Courtney Shallcross este un model american in varsta de 23 de ani. Originara din Pittsburgh – Pennslyvania, Shallcross are un aspect seducator si caracteristici feline. Si-a facut debutul in sezonul toamna – iarna 2013, avand prezentari in spectacolele Antonio Berardi, Reem Acra, Emporio Armani, Comme des Garcons, Marc Jacobs, Louis Vuitton, Martin Margiela, J. W. Anderson, Oscar de la Renta, sa.

A fost descoperita intamplator (chiar daca nu se gandise niciodata la o cariera in aceasta industrie),
datorita faptului ca pierduse avionul cu fratele sau cand mergea sa isi viziteze familia in Houston.
Familia a incurajat-o foarte mult in timpul scolii – dat fiind faptul ca era inalta comparativ cu ceilalti
colegi si a reusit sa faca dintr-un minus, un lucru pozitiv. In pofida faptului ca nu a avut experienta in modelling, Courtney Shallcross a dovedit o versatilitate extraordinara in exprimarea emotiilor in fata
camerei. Unul din secretele care o ajuta, este probabil faptul ca detine o licenta de pilot profesionist de aviator – fapt care ii da incredere, impreuna cu o atitudine si o perspectiva pozitiva asupra vietii.
A crescut de la prezentare la prezentare, de la un sezon la altul, fiecare experienta pe scena, aducandu-i plusuri si evolutie.

Courtney Shallcross este foarte pofticioasa, neputandu-se abtine, mai ales cand ia contact cu traditiile altor tari, calatoriile si contactul cu oamenii din industria modelling-ului fiind lucrul pe care il adora cel mai mult.
Acorda o foarte mare atentie dormitului, ia vitamine si se fereste de imbolnaviri, toate acestea coroborate cu o atitudine pozitiva si relaxata. Nu are rabdare si crede ca atunci cand se inchide o usa, alta se deschide. Ii place foarte mult sa reuseasca aterizari foarte line cand piloteaza; a practicat voleiul timp de 6 ani. Ii place sa se imbrace simplu, cu haine care sa ii accentueze forma corpului si in culori neutre, alb, negru; nu o intereseaza daca e plictistor.

Are contracte incheiate cu Muse Management – New York, Women Management Paris – Paris, Monster Management – Milan, Uno Models – Barcelona, Modelwerk – Hamburg.

Comments are off this post!