Cristiano Ronaldo a lansat parfumul Cristiano Ronaldo Legacy

Media

Cristiano Ronaldo a lansat parfumul Cristiano Ronaldo Legacy

45

Jucatorul de fotbal al echipei Real Madrid – Cristiano Ronaldo, si-a lansat parfumul de debut Cristiano Ronaldo Legacy la Madrid, in cadrul unei petreceri private, unde s-au aflat, cum era de asteptat, si foarte multe modele.

Parfumul Cristiano Ronaldo Legacy este descris ca exotic si de lux, puternic si clasic. Se deschide cu un aer antrenant de lavanda proaspata si bergamota spumanta, nota de mijloc – inima, este data de mix din orris de lux, salvie aromatica si rozmarin, iar fundalul bogat de patchouli exotic si vetiver, adauga dependenta si inveleste parfumul intr-unĀ intuneric enigmatic.

Parfumul este o pasiune de-a mea si cred ca pot spune multe despre o persoana in functie de parfumul cu care este dat, iar faptul ca am avut ocazia sa creez propriul parfum, e o mare oportunitate. Cred ca fiecare ar trebui sa aiba un parfum propriu si l-am creat pe acesta, cu caracteristicile de a fi atemporal si purtabil in fiecare zi,

a declarat jucatorul.

Incepand de astazi 16.09.2015, parfumul Cristiano Ronaldo Legacy poate fi gasit online pe cristianoronaldofragrances.com.

Your email address will not be published. Required fields are marked *