Cu ochii pe SUPER

Suntem cu ochii pe SUPER, eveniment care va avea loc in Milano in perioada 19-22 septembrie 2019.
MII

Suntem cu ochii pe SUPER, eveniment care va avea loc in Milano in perioada 19-22 septembrie 2019. Evenimentul va avea loc in fiecare zi intre orele 9.30 – 18.30 si 9.30 – 17.30 in ultima zi.

MII: cu buna dispozitie

Brandul Mii se naste din intalnirea a doua culturi, cea pariziana a lui Lucie Bourreau si cea indiana, apartinand Bapan Dutta. Impreuna creeaza un stil jucaus si totusi cultivat. Dupa ce a inceput cu esarfele lor maxi, avand o grafica vibranta, in ultimii ani, cuplul a inceput sa dezvolte colectii interesante pentru femei. De fapt, cel mai recent pret-a-porter feminin a Federation francaise, a selectat Mii pentru programul sau promotional, considerand-o una dintre cele mai „creative marci cu potential comercial ridicat”. Pentru vara care vine? Albastrul clasic mariniere este flancat de rochii lungi in tonuri pastelate.

Lastelier: este un chic foarte natural

Fructul angajamentului este mereu prezent pentru selectarea marcilor de cel mai inalt profil, iar prezenta Lastelier, este sinonima cu o eleganta care nu are nevoie de explicatii. Desi acest brand parizian are doar trei ani, fondatorul sau, Berengere de Lassee, si-a transformat deja experienta dobandita la Bottega Veneta in avantajul sau, la maxim. Palariile si gentile 100% Made in Italy ies in evidenta prin simplitatea designului si a combinatiilor de bun gust. Pentru vara urmatoare, palariile Portofino se potrivesc cu gentile de rafie si piele, disponibile in culori saturate: verde, portocaliu sau rosu.

Circolo 1901: stil usor, jachete colorate

O eleganta neclintita, atemporala, dar mereu in evolutie, ajunge din colectiile Circolo 1901. Brandul din Puglia, creat de Gennaro Dargenio, aduce LOOK-uri feminine pentru primavara-vara 2020 in Super, inspirate de originile si istoria brandului. Culori luminoase si vii furate din Mediterana. Materiale si detalii fidele ADN-ului artizanal al companiei. Mostenirea patrimoniului se extinde pentru a include intreaga colectie. Pornind de la jacheta usoara iconica: linii clasice, subestimate, aproape britanice, sunt dezvoltate totusi in tesaturi neconventionale, astfel incat sa se poata adapta stilurilor femeilor moderne. In acelasi timp, isi fac aparitia in colectia capsula de lux, hainele de lana ultrafina (spalabile la masina), fire de lurex si contrastele satin.

Decielis: ca o stea de vara

Perfect pentru piscina, imprimeurile caleidoscopice marca Decielis iau Super cu avant, aducand lejeritatea orbitoara a sandalelor, armonia colorata a esarfelor si noul design al benzilor. Un brand de lux cu spirit global, pornind de la fondatorul sau, Zoe Hili, nascut in Bahrain, crescut intre Canada, Italia, Elvetia si Hong Kong, si manager de merchandising vizual la Viena pentru Louis Vuitton. Ea face designul manual – pe linii continue de matase chinezeasca de cea mai buna calitate, cu un aspect minimalist, luminate de culori atragatoare. Cei mai buni artizani italieni le transforma apoi in accesorii unice.

Kianid – Handmade in Puglia. Sandalele eco-fashion debuteaza la Super

Super aduce un singur produs avand caracteristici speciale. Numele sau este Kianid. Prima data conceputa in Puglia, legaturile sale cu acest pamant sunt numeroase. Dintr-un atelier, unde are loc intregul proces creativ si productiv, apare o pereche de sandale plate avand catarame cu imprimeuri vii si sofisticate. Scopul depaseste acela de a crea un pantof la moda care sa imbine designul cu manopera mestesugareasca. La baza, pe langa dorinta de a relansa teritoriul, exista si dorinta de a proteja mediul si resursele acestuia. Din aceasta, decizia de a imprima cu acuarele si pe piele produsa din scoarta de mar si coji, in timp ce partea superioara este prinsa cu Econyl (un fir obtinut din sticle de plastic folosite si plase de pescuit recuperate din Mediterana) si inlocuirea cutiei traditionale de carton, cu cauciuc reciclat din  ambalaje.

Info&foto: www.pittimmagine.com