Culoarea anului 2017 este Greenery

Tendinte&Stil

Culoarea anului 2017 este Greenery

116

O culoare revitalizanta si proaspata, Greenery (PANTONE 15-0343) este culoarea anului 2017 si reprezinta simbolul unor noi inceputuri. Greenery este o nuanta proaspata si picanta de galben-verde care evoca primele zile de primavara cand verdeata naturii invie si reinnoieste. Atributele fortifiante ale culorii anului 2017 – Greenery invita consumatorii sa ia o respiratie adanca, oxigenata si revigoranta.

greenery-este-culoarea-anului-2017

Greenery este o culoare naturala neutra. Cu cat oamenii sunt mai implicati in viata moderna, cu atat au o dorinta mai mare de a se cufunda in frumusetea fizica si unitatea intrinseca a lumii naturale. Aceasta schimbare este reflectata de proliferarea tuturor lucrurilor expresive zilnice ale Greenery prin intermediul planificarii urbane, arhitecturii, stilului de viata si alegerilor de design la nivel global. O constanta la periferie, Greenery  este o nuanta omniprezenta in intrega lume.


Culorile anului 2017 AICI! Apasa acest link!


O nuanta care afirma viata, culoarea anului 2017 – Greenery este de asemenea emblematica pentru exercitarea vitalitatii si pasiunilor personale.

O culoare neutra a naturii, Greenery este o nuanta “trans-sezoniera” care se poate combina cu mai multe culori, ea putand fi asociata cu cele neutre, luminoase, culori mai profunde, pasteluri si chiar metalice. Aceste palete de culori traverseaza cu usurinta moda, frumusetea, produsele si aplicatiile de design grafic.

culoarea-anului-2017-greenery-famost-si-paleta-de-culori-pantoneInfo&foto: pantone.com

Comments are off this post!