Culoarea anului 2019 Living Coral

Tendinte&Stil

Culoarea anului 2019 Living Coral

PANTONE 16-1546 Living Coral
391

Culoarea anului 2019 este Living Coral, o nuanta de coral animata, cu o culoare subtila aurie care energizeaza si invioreaza intr-un mod soft. PANTONE 16-1546 Living Coral ne imbratiseaza cu caldura si hrana, pentru a ne oferi confort si optimism in mediul nostru, care se afla intr-o continua schimbare.

Ca raspuns la atacul tehnologiei digitale si a cresterii importantei social media in viata noastra, cautam experiente reale si imersive care sa permita conexiunea si intimitatea. Afiliat si plin de viata, culoarea anului 2019 – Living Coral vine si incurajeaza munca cu usurinta. Simbolizand nevoia noastra innascuta de optimism si intentii de bucurie, PANTONE 16-1546 Living Coral intruchipeaza dorinta noastra de exprimare jucausa.


Tendinte culori 2019 New York AICI!

Reprezentand fuziunea vietii noastre moderne, culoarea anului 2019 Living Coral este o nuanta care creste in mediul nostru natural si in acelasi timp, este o prezenta plina de viata in social media. PANTONE 16-1546 Living Coral emite aspectele de dorinta, familiare si energetice ale culorilor gasite in natura, o culoare care fascineaza ochii si mintea. Situata in inima ecosistemului natural cromatic si vibrant, culoarea anului 2019 Living Coral, evoca modul in care recifele de corali ofera adapost unui caleidoscop diferit de culori.


Tendinte culori 2019 Londra AICI! 

Info&foto: pantone.com

Comments are off this post!