Culori 2019-primavara vara-New York

Tendinte&Stil

Culori 2019-primavara vara-New York

1156

Institutul Pantone a dezvaluit cele mai importante tendinte culori 2019 – sezonul primavara vara, in care, expresionismul jocului incurajeaza o abordare nerestrictiva si o apropiere experimentala de culoare.

In fiecare an, echipa Institutului Pantone creeaza Pantone Fashion Color Trend Report; o imagine de ansamblu care evidentiaza cele mai uzitate culori 2019 primavara vara din moda, de designerii prezenti la NYFW in colectiile lor. Avand pe podium culorile ca un indicator cheie al povestilor nuantelor, ne putem astepta sa le vedem in toate domeniile care implica designul. Pantone Fashion Color Trend Report – reprezinta un ghid accesibil al celor mai importante tendinte ale culorilor din sezonul 2019.


Culoarea anului 2019 AICI !


Mentalitatea sezonului primavara vara 2019 ne reflecta dorinta de a face fata viitorului, avand culori care ofera putere si spirit, culori care sunt inaltatoare. Nuante pline de bucurie care impartasesc ele insele expresionismul jucaus si ne poarta pe o cale creativa si in combinatii surprinzatoare. Raportul sezonului primavara vara 2019 ne ofera primele 12 culori , precum si altele 4 neutre.

Aducand impreuna moda de inalta clasa si strada, mentalitatea pentru sezonul primavara vara 2019 depaseste prin culori, sezonalitatea atat pentru femei, cat si pentru barbati. Vibrante fara a fi fortate, nuantele evidentiate, ne ilustreaza dorinta noastra de autenticitate si nevoia continua pentru creativitate si un design relativ si accesibil.


Culori primavara vara 2019

Culori 2019 primavara vara – neutre

Info: pantone.com

Comments are off this post!