Culori nunta 2019

Tendinte&Stil

Culori nunta 2019

Culoarea este una dintre primele detalii pe care cuplurile o fac atunci cand isi stabilesc stilul si tema nuntii.
340

In ceea ce priveste cele mai importante tendinte culori nunta 2019, Institutul Pantone Color a incheiat un parteneriat cu WeddingWire – lider mondial in industria nuntilor, pentru a oferi inspiratie aspirativa si totusi posibila, pentru cuplurile care intentioneaza sa se casatoreasca in acest an.
Culoarea este una dintre primele detalii pe care cuplurile o fac atunci cand isi stabilesc stilul si tema nuntii. Paleta de culori nunta 2019 WeddingWire x Institutul Pantone Color a fost selectata de Institutul Pantone Color, pentru a ajuta la stabilirea scenei pentru nunta noilor cupluri pe tot parcursul anului.

Culoarea este un instrument puternic – nu doar pentru imbunatatirea esteticii care este esentiala pentru fiecare element al unei nunti – ci si pentru a evoca emotiile si a crea atmosfera speciala pe care un cuplu doreste sa o comunice pe parcursul zilei speciale, de la jucaus si aventuros la romantic si atemporal,

a declarat Laurie Pressman, vicepresedinte al Institutului Pantone Color.

In concordanta cu resursele si instrumentele de planificare de la WeddingWire, aceste palete personalizate create de Institutul Pantone Color sunt menite sa ajute cuplurile sa parcurga culorile si alegerile de design intr-un mod inspirator, semnificativ si unic memorabil.

Culori nunta 2019 – Love in bloom

Este compusa intr-un set de nuante moi si nutritive care contrasteaza cu indraznetul rosu fucsia, verde pamantesc si argintiu metalic stralucitor. Instalatiile florale structurale au un impact mare in decorul de nunta 2019, cu oportunitatea pentru cupluri de a incorpora verdeata si culori luminoase alaturi de sculpturi abstracte din tonuri de lemn sau metale. In plus, mesele pot incorpora cirese uscate rosii si alte fructe, pentru a se amesteca fara probleme in interiorul paletei. “Love in Bloom” se sprijina pe partea calda a spectrului, cu portretizarea vizuala a confortului si bucuriei, afectiunii si satisfactiei. Combinand nostalgia cu noul, Love in Bloom are o abordare inovatoare a dragostei romantice.

Love in bloom

Culori nunta 2019 – Golden hour

O paleta de culori usoara si necomplicata, Golden hour sarbatoreste frumusetea fizica a naturii. Paleta de culori are o inclinatie moderna, proaspata catre culorile traditionale, iar adaugarea unei nuante de aur sters si cupru metalic actioneaza ca un punct de atractie, dezvoltand si mai departe – crescand atractia paletei in mod organic si neconventional. Nuantele neutre calde a aceastei palete ofera posibilitatea de a incorpora una dintre cele mai populare tendinte de textura ale anului 2019: iarba pampas, o nuanta de grau natural, care se fac pereche buna cu floralele minimaliste.

Golden hour

Culori nunta 2019 – Paradise found

Inspirat de tropice, aceasta paleta straluceste cu portocaliul luminos, turcoaz vibrant, albastru radiant si o unda racoritoare de turcoaz care aminteste de apa si cer. “Paradise Found” reprezinta o evadare racoritoare spre o destinatie idilica, indiferent unde se afla nunta cuplului. Paleta jucausa invita cuplurile sa amestece si sa potriveasca imbracamintea de nunta – inclusiv costumul cavalerului de onoare si accesoriile in culori distractive al intregului spectru. Cocktail-urile pot servi de asemenea, ca opere de arta si decor, prin atingerea in turcoaz si portocaliu cu sucuri tropicale si garnituri florale. O nuanta pura de alb, emite valuri, fie ca un cuplu se pregateste pentru o tema insorita si calda, fie pentru o tema apoasa si racoritoare.

Paradise found

Culori nunta 2019 – Stroke of Midnight

Stroke of Midnight ofera nuante intunecate de albastru ale amurgului, rosu exotic si purpuriu. Scanteind alb alaturi de metal curat, rece si lucios, este adaugata o incandescenta radianta acestei colectii de culori deosebite. Aceasta paleta este perfecta pentru incorporarea lenjeriei din 2019: catifeaua. “Stroke of Midnight” aniverseaza energia puternica si magia care inconjoara inceputul unui nou capitol pentru cupluri.

Stroke of midnight

Info&foto: pantone.com

Comments are off this post!