Culori par 2017

Frumusete

Culori par 2017

51

In orice domeniu efervescent avem tendinte, nefacand exceptie nici cel al frumusetii – culorile parului – 2017, in cazul de fata. Nu se poate vorbi aici de schimbari majore in ceea ce priveste culorile – avand in vedere ca spectrul este unul destul de limitat si existand doar derivari ale culorii de baza; totusi, sunt anumite culori dominante folosite de designeri. Haideti sa le parcurgem impreuna!

Cenusiul

este nuanta blondului care se regaseste in tendintele culorilor primavara vara 2017, multe din modelele prezente pe catwalk avand aceasta nuanta. Au fost vazute nuante luminoase subtile, iar pe langa culorile calde care au fost in tendinte in aproape orice sezon, iata ca si cele reci si-au castigat un loc binemeritat. Nicole Miller, Philosophy, Naeem Khan.

Nicole Miller

Nicole Miller

Saten inchis

este o culoare intunecata bogata care se regaseste in tendintele culorilor din sezonul primavara vara 2017. Chiar daca nu este din punct de vedere tehnic cea mai potrivita nuanta estivala, iata ca ea a stralucit peste tot in prezentari si ne demonstreaza ca regulile pot fi incalcate, confirmand in acelasi timp, contrastele acestui sezon. Roberto Cavalli, Temperley London.

Gucci

Gucci

Rosul

este de asemenea una din culorile care se poarta in acest sezon, facand parte din tendintele generale de a se merge pe natural, fiind vazute in defilari multe nuante de rosu care au placut si care au dat sarea si piperul vestimentatiilor. Gucci, Christian Siriano, Chloe.

Christian Siriano

Christian Siriano

Pastelurile

au reprezentat surpriza in ceea ce priveste culorile sezonului calduros 2017. Astfel, s-au remarcat in mod desoebit nuante pastelate de roz, nuante pale de galben, albastru si asta chiar daca unele dintre ele au contrastat cu tinutele. Marc Jacobs, Vera Wang, Ashley Williams.

Vera Wang

Vera Wang

Comments are off this post!