Culori par 2018 sezonul primavara vara

Tendinte&Stil

Culori par 2018 sezonul primavara vara

199

Sezonul primavara vara 2018 in privinta tendintelor de culori ale parului este unul destul de flexibil, diversificat si in care, culorile calde sunt cele care primeaza; astfel, distingem 6 nuante dominante regasite pe scenele de prezentare.


Aur brun

Lunile calduroase inseamna culori luminoase ale parului, astfel ca pentru sezonul primavara vara 2018 au fost vazute nuante de cenusiu brun si aur brun in multe prezentari. Au fost vazute modele cu nuante deschise de maro dar si cu o nuanta de aur distincta. Balmain, Fendi, Chanel, Alexander Wang, Dolce & Gabbana, Altuzarra.

Balmain

Blond murdar

Nuantele de par situate intre blond si maro sunt o parte distincta a tendintelor culorilor parului pentru sezonul primavara vara 2018, mai ales in prezentarile unde se dorea stilul natural. Acest aspect al blondului este usor de mentinut si mai mult, poate fi realizat in mod natural, prin simpla combinatie soare – apa sarata. Cividini, Jill Stuart, Balmain.

Jill Stuart

Negru inchis

Foarte multe modele au fost vazute defiland in prezentarile pentru primavara vara 2018, avand parul de culoare negru inchis, intr-o maniera naturala. Calvin Klein, Etro, Prada, Dior, Valentino, Lanvin.

Lanvin

Rosu cald

Nuantele putin mai ‘dure’ de rosu nu au fost vazute in prezentarile pentru sezonul primavara vara 2018, in schimb, au fost vazute nuante calde de rosu cu o tenta de aur, care arata foarte foarte bine cand esti vazuta de soare. Miu Miu, Valentino, Gucci, Christopher Kane, Jeremy Scott.

Gucci

Roz

Comparativ cu alte sezoane, primavara vara 2018 are culoarea roz cam peste tot: de la imbracaminte, incaltaminte, la machiaje si culoarea parului. Alexander Wang, Kenzo, Grinko, Aigner.

Alexander Wang

Par cu pudra colorata

Un mod foarte bun pentru experimentarea diverselor culori ale parului este sa folosesti pudra de colorat, folosita in sezonul primavara vara 2018 pentru realizarea coafurilor simple si fara prea mare efort. Au fost vazute culori mluminoase, racoritoare, atata pe o parte a parului cat si pe ambele. Aigner, Byblos, Alberto Zambelli.

Byblos

Comments are off this post!