Culori par toamna iarna 2018 2019

Tendinte&Stil

Culori par toamna iarna 2018 2019

867

Pentru sezonul toamna iarna 2018 2019, a fost vazuta o paleta larga a culorilor parului, remarcandu-se in mod deosebit si dominand cele 4: neon, castaniu inchis, roscat natural, blond murdar, nuante specifice acestei perioade, cu o apropiere spre natural, cu mici zvacniri de orgoliu prin intermediul neonului.

Bob neon

Una dintre cele mai intrigante tendinte in ceeea ce priveste culoarea parului in sezonul toamna iarna 2018 2019, este neonul; pare greu de purtat, dar nici nu il poti ignora, avand in vedere ca si-a castigat destui admiratori. Avand un aspect de kitsch, neo futurist si care ne duce cu gandul la anii ’80, nuanta neon anunta femeia moderna, nerestrictionata de normele din jur. Au fost vazute toate nuantele posibile de neon la tunsorile bob, au fost vazute nuante roz ‘continuate’ cu fesuri in alte culori, s-au vazut trimiteri punk rock.

Jeremy Scott

Castaniu inchis

Pentru sezonul toamna iarna 2018 2019, aceasta culoare a parului este considerata una foarte mare, fiind vazute multe modele purtand-o si asta datorita caldurii pe care o ofera, fiind potrivita multor tonuri ale pielii. Au fost vazute diverse nuante de castaniu lucioase, influente ale anilor ’70, nuante ale ciocolatei.

Zadig&Voltaire

Par roscat natural

Privind in ansamblu tendintele, se vede o incurajare a culorilor, dar in mod natural, asa ca, in loc sa incerci sa iti schimbi culoarea, mai bine te straduiesti sa o scoti in evidenta. Rosul natural este una dintre cele mai mari tendinte ale acestui sezon, toamna iarna 2018 2019 indemnandu-ne sa-i dam un aspect cat mai sanatos! Au fost vazute contraste intre nuante roscate ale parului si chipuri luminoase, a fost vazut rosul puternic, minimalist si arhitectural, sau rosul piersica original.

Valentino

Blond murdar

Aceasta culoare are momentul ei in sezonul toamna iarna 2018 2019, potrivindu-se perfect cu starea sezonului, o nuanta care imbratiseaza efortul si frumusetea naturala. Este culoarea ideala de tranzitie de la vara la anotimpul rece, oferind o vibratie relaxata, pentru lunile de toamna si iarna. Au fost vazute modele avand par ondulat in aceasta nuanta, o alternativa luxoasa comparativ cu alte culori, au fost vazute nuante mai profunde la radacini si avand straluciri naturale, radacini mai inchise si blond insorit in rest.

Jil Stuart

 

Comments are off this post!