Cum alegi buchetul de mireasa

Buchetul de mireasa este un accesoriu care iti va personaliza si pune in valoare intreaga tinuta, de aceea trebuie sa stii cum il alegi.

Cu siguranta iti plac foarte multe flori, ai vazut pe net sute de buchete, familia si prietenele au cate o sugestie, dar cum iti alegi buchetul care sa te reprezinte? De ce trebuie sa tii cont atunci cand mergi la florist?

Indiferent ca iti doresti sa fii in tendinte, nonconformista sau nu vrei sa iesi din tipare, atunci cand ajungi la florist, trebuie sa ai deja rochia de mireasa si sa tii cont de cateva lucruri.

  • Aspectul fizic este un criteriu atunci cand alegi buchetul. O mireasa mignona arata caraghios cu un buchet mare sau in cascada, mai potrivit fiindu-i un buchet rotund sau unul lacrima realizat din flori delicate. O mireasa inalta poate alege un buchet prelung care se va armoniza cu silueta. Daca mireasa are un bust generos, poate alege un buchet cu volum amplu, sau daca bratele miresei sunt mai groase si dezgolite, atunci nu se recomanda un buchet cu cozi lungi care se sprijina pe brat.
  • Croiala rochiei de mireasa si accesoriile influenteaza alegerea buchetului. La o rochie cu multe pietre si crinolina ampla se potriveste un buchet rotund, delicat fara accesorii. Daca rochia curge repectand linia corpului, poti opta pentru un buchet prelung care poate fi accesorizat. Atunci cand rochia miresei contine detalii de alta culoare, aceasta ar trebui sa se regaseasca in buchet.
  • Alte criterii sunt bugetul si tema nuntii. Pentru a reduce costurile, alege flori de sezon si armonizeaza buchetul de mireasa cu tema nuntii, lumanarile de cununie si aranjamentele din restaurant.

Expune floristului preferintele tale si lasa-l sa-si manifeste creativitatea pentru a avea acel buchet „numai al meu”.

 

… material oferit de Avant Garden

https://www.facebook.com/Avant-Garden-flowers-and-gifts