Cum asortezi rujul … altfel

Frumusete

Cum asortezi rujul … altfel

33

Crezi ca stii sa asortezi rujul?  Depaseste barierele conventionale si incearca urmatoarele propuneri!

Rujul roz

Distractiv, flirtant si magulitor, rujul roz iti va arata buzele luminoase si foarte foarte delicioase. Daca nuanta pielii este normala, evita rozul portocaliu, iar pentru o piele maslinie, este indicat rozul de pepene rosu; culoarea fructelor de padure luminoase arata uimitor pe un ten inchis.

Rujul violet

Este luminos, ultra sic si indraznet si pare greu de purtat; de fapt, situatia sta tocmai invers, el fiind foarte versatil. Alege un violet profund daca nuanta pieli este normala, magenta pentru un ten masliniu, iar daca ai pielea inchisa la culoare, mergi pe un fucsia metalic.

Rujul nude

Nuantele rujului nude au rolul de a lumina chipul si a-i accentua caracteristicile frumoase. Un truc pentru a avea culoarea nude perfecta, este acela de a gasi o nuanta in afara nuantei naturale a buzelor. O nuanta roz sau pe baza de bej arata foarte bine pe o piele deschisa, dar evita piersicul si coralul pentru ca te vor arata fara viata! Un bej profund cu o insertie de roz, este perfect pentru o piele medie, iar pentru pielea inchisa, mergi pe o nuanta inchisa de cafea!

Poti ¬†folosi rujul in mai multe moduri …

linii in ceata

Acesta este un aspect foarte sexi, romantic si da sentimentul ca este pictat. Cu degetul, ia o cantitate consistenta de ruj lichid cu aspect retro si pune-o pe centrul buzelor. Apoi, cu o perie de fard de pleoape, periaza spre exterior, pana cand obtii un efect ombre de la fructe de padure inchis pana la o nuanta mai luminoasa. Ia apoi un liner negru si un fard negru, si cu ajutorul unei perii in forma de creion, aplica pe mijlocul buzelor.

nuante duble

Buzele in doua culori nu merg purtate oriunde si de catre oricine; trebuie sa fii o persoana indrazneata si cu atitudine! Traseaza conturul buzelor cu o nuanta inchisa de fructe de padure folosind o perie de buze; lasa centrul usor vizibil, apoi umple golul cu un rosu energic (o nuanta mata ar fi cea mai indicata).

aspect rebel

Un astfel de aspect rebel ia nastere cu un ruj aproape negru, dar asta nu inseamna ca este indeajuns! Intai de toate, trebuie umplute buzele cu un eyeliner, apoi adauga un gloss care sa ofere un sentiment de cerneala proaspata. Din pacate, pentru a nu strica acest look, va trebui sa deschizi gura mai putin, dar, ce nu faci pentru un astfel de aspect?

Comments are off this post!