Cum Iti Cheltui Banii?

Stil de viata

Cum Iti Cheltui Banii?

10

Mai bine de 80% din populatie resimte stresul financiar, asta reiese conform diverselor statistici. Iar daca bugetul lunar este variabil, asta nu inseamna ca nu trebuie sa mai ai o viata frumoasa. Trebuie sa cheltui intr-un mod inteligent, sa te gandesti daca ceea ce cumperi chiar iti foloseste, sa iti stapanesti impulsurile de moment. Nu spunem ca este usor sa iti schimbi anumite obiceiuri, dar, cu putin efort, vei reusi sa faci cele mai inteligente alegeri.

Cifre interesante:

50% DIN POPULATIE CREDE CA ACHIZITIONAREA UNEI CASE ESTE CEA MAI BUNA INVESTITIE

83% DIN CEI CARE SI-AU INTARZIAT VACANTELE, AFIRMA CA ACEASTA ESTE O CONSECINTA A STRESULUI FINANCIAR

51% DIN POPULATIE MANANCA NESANATOS (FAST FOOD, CHIPSURI) CAND SUNT STRESATI IN PRIVINTA BANILOR

29% DIN POPULATIE CREDE CA ESTE IMPORTANT SA AIBA O REZERVA FINACIAR

Lucruri pentru care nu ar trebui sa platesti un pret mult mai mare

BIJUTERII Bijuteriile nu trebuiesc cumparate in perioada Craciunului! Majoritatea bijutierilor castiga 1/3 din venitul anual in aceasta perioada, unii dintre ei chiar 100% din profit cu doua luni inainte si pana in perioada Craciunului. Cand aceasta perioada se mai linisteste, scad si preturile…atunci e MOMENTUL TAU!

MASINI Spre sfarsitul fiecarei luni, fiecare dealer obtine diverse stimulente pentru a vinde un anumit
numar de masini. Considera-te norocos daca negociezi spre sfarsitul unei luni, pentru ca dealerii vor fi tentati sa lase la pret mai mult!

ELECTRONICE Electronicele (televizoare, calculatoare) trebuiesc cumparate in perioada decembrie-ianuarie cand apar foarte multe oferte, iar preturile scad simtitor. Stati cu ochii si pe noutati, iar daca apar in aceasta perioada, profitati!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *