Cum Ne Alegem Parfumul Perfect

Sfaturi

Cum Ne Alegem Parfumul Perfect

23

PARFUMUL : ne contureaza personalitatea, ne ofera incredere, ne face sa ne simtim bine in pielea noastra, ii fac pe oameni sa isi intoarca privirea dupa noi. De cele mai multe ori, asociem persoanele cunoscute dupa parfumul lor, este sarea si piperul de care avem nevoie si cel mai important : nu avem nevoie de prea multe cuvinte pentru a descrie parfumul perfect, totul este in simt!

Pe de alta parte, alegerea parfumului perfect s-a dovedit a fi o misiune destul de dificila. Care sunt criteriile pe care ar trebui sa le luam in considerare? Ne va placea si peste doua luni? Iata mai jos, cele mai importante criterii (4) de care ar trebui sa tinem cont!

1. Pentru inceput, fa-ti o lista cu mirosurile favorite: de la mirosul de rufe proaspete si curate, pana la mirosul proaspat de iarba verde, liliac sau nuante lemnoase. Cel mai important este sa gasesti un parfum care inseamna ceva pentru tine, care sa aiba note asemanatoare.

2. Incearca sa iti intelegi personalitatea si stilul propriu! De exemplu, daca nu esti adepta prea mult a machiajului sau te machiezi natural sau discret, ar trebui sa iti indrepti atentia catre un parfum cu note curate si proaspete, nicidecum mosc sau spicy. Daca iubesti hainele si investesti in ele, ar fi indicat un parfum puternic si care persista. Alege-ti parfumul, in functie de ceea ce esti tu!

3. Testeaza parfumul inainte de a-l cumpara! Daca un articol vestimentar se mai poate potrivi, in cazul de fata, lucrurile stau diferit! Este cunoscut ca notele miros diferit de la o persoana la alta, asa ca, inainte a umbla la portofel, incearca parfumul!

4. Apeleza la un prieten, familie si cere-le parerea! Este prea tare, prea dulce, le place? Decizia de a-l achizitiona este 100% a ta, dar o parere in plus, nu strica niciodata!

Comments are off this post!