Cum ne improspatam garderoba pentru primavara. A Venit Primavara si Nu Esti in Trend ?

Vestimentatie

Cum ne improspatam garderoba pentru primavara. A Venit Primavara si Nu Esti in Trend ?

19

Chiar daca primavara te-a surprins fara garderoba pusa la punct la zi, in cele ce urmeza iti oferim solutii pentru a in trend fara mari cheltuieli. Ai haine pe care nu le-ai imbracat de ceva timp? Pregateste-le pentru ca vei avea nevoie!

– Adu un suflu nou tendintelor din aceasta primavara prin eliminarea manecilor, daca ai o geaca motor sau denim!

– Iti place albul? Cauta in dulap si vezi ce piese vestimentare ai, combina-le si da-ti un aer proaspat de primavara prin intermediul lor !

– Sigur ai in dulap o pereche de jeansi skinny sau drepti! Vrei sa fii in trend? Taie-i pana putin deasupra gleznei si pentru a nu gresi, intai imbraca-i, pune-le un semn si abia apoi scurteaza-i!

– Daca ai o camasa mai lunga barbateasca, profita de acest lucru! Incheie-o la primii doi nasturi de sus, ia-ti perechea de jeansi mentionata anterior si te incadrezi in tendintele primavara vara 2014!

– Daca esti o fire indrazneata, acum e momentul sa arati acest lucru! Intra in tendintele primavara 2014 incaltand … sosete la pantofi!

– Daca porti incaltaminte sportiva in mod curent si nu este deteriorata, schimba-Ie sireturile ! Vei fi uimita de schimbarea produsa!

– Ai o rochie frumoasa dar de care te-ai cam saturat ? Fa-ti din ea doua piese vestimentare: ori bluza si fusta, ori taior si pantaloni, sau orice alta combinatie! Evident, depinde de cat material ai la dispozitie, ce tip de tesatura este, culoare, samd.

– Combina sportivul cu casual-ul! De exemplu, un tricou si o pereche de pantofi sport, o fusta mini si un sacou la care adaugam o poseta tip plic, e o tinuta destul de trendy si interesanta, nu?

Comments are off this post!