Avem Pielea Prea Deschisa La Culoare? Simtim Nevoia Bronzului si Pe Timp Rece?

Frumusete

Avem Pielea Prea Deschisa La Culoare? Simtim Nevoia Bronzului si Pe Timp Rece?

15

Chiar daca vara a trecut sau abia incepe, astazi exista diverse forme de a avea si a ne mentine un bronz frumos intr-un mod foarte facil, asta in ciuda faptului ca sunt persoane care au diverse alergii. Iata mai jos cateva modalitati pentru un bronz frumos:
– Chiar daca pare ciudat, pentru un bronz frumos este necesara o exfoliere a pielii cel putin o data pe saptamana; indepartarea celulelor moarte va duce la un aspect al pielii mai auriu. In momentul in care suntem bronzati, pielea capata un aspect mat si aspru, astfel ca bronzul nu este vizibil asa cum ar trebui. Inlocuiti crema hidratanta cu lotiunea de bronzat dupa fiecare baie, si veti avea o piele moale si cu un bronz frumos. Pentru fata, este necesara folosirea unei creme hidratante puternice de doua ori pe zi.
– Dupa terminarea vacantei in care te-ai bronzat, este bine sa folosesti crema hidratanta si/sau lotiune de bronzat! Nu te speria, pentru ca nu sunt puternice in comparatie cu razele solare, pentru a-ti intuneca culoarea pielii! Faceti acest acest lucru zilnic si veti avea o durata mai mare bronzului, ajutand in acelasi timp pielea sa se regenereze!
РDaca aveti pielea mai deschisa la culoare, puteti folosi cu succes autobronzantul. Chiar si persoanele neexperimentate se pot bucura de un bronz reusit si uniform, lucru favorizat de ingredientele din care sunt compuse aceste lotiuni. Este indicata o nuanta de maro inchis pentru a ascunde eventualele imperfectiuni.
Solarul este o alta optiune pentru a prelungi bronzul frumos, in cazul in care nu te impaci cu autobronzantul. O sedinta de maxim 10 minute ofera o consistenta bronzului pe care il aveti deja, dar este bine ca inainte de acest lucru, sa va asigurati ca nu aveti probleme dermatologice.
Crema coloranta este de asemenea o optiune de luat in considerare: folositi-o pe fata, pe gat, decolteu si in toate zonele vizibile functie si de accesoriile vestimentare! Ca efectul de bronzare sa fie mai puternic, utilizati o pudra cu mai multe nuante, iar pentru ca aspectul bronzului sa fie cat mai natural, folositi nuantele deschise pentru frunte, si pometi, cele de mijloc pe nas si barbie, iar tonurile inchise pe tample si sub pometi.
Indiferent de metoda sau metodele pentru care optati, culoarea bronzului trebuie sa fie cat mai naturala pentru un look general cat mai placut. Luati de asemenea in considerare ca ceea ce folositi, sa nu va afecteze in vreun fel sanatatea, indiferent ca este vorba de folosirea solarului sau diversele alergii in urma folosirii diverselor creme.

Comments are off this post!