Sfaturi

HomeSfaturiCum ne pastram motivatia in sala de antrenament
Cum ne pastram motivatia in sala de antrenament

Cum ne pastram motivatia in sala de antrenament

De cele mai multe ori, in sala de antrenament, este destul de dificil sa fim 100% motivati, fie din cauza oboselii, a stresului, sau pur si simplu nu avem chef. A fi foarte conectati total cand facem exercitiile fizice, are o influenta extraordinara asupra eficientei. Ce este de facut in acest caz si cum ne pastram motivatia? Citeste mai jos 4 strategii pentru a fi tot timpul determinati in sala de antrenament!

STABILITI-VA OBIECTIVELE IN MOD REALIST!

Nu va fixati obiective marete de prima data: incepeti cu cele mai mici pe care sa le puteti indeplini, acest lucru fiind un boost puternic pentru obiectivele care vor urma!

URMARITI-VA PROGRESUL!

Studiile au demonstrat ca cei care au posibilitatea sa-si urmareasa evolutia, se pot bucura de sanatate si echilibru interior. A tine evidenta – cel putin la un nivel elementar – a ceea ce faceti, va da incredere mai tarziu cand veti trage o linie si veti realiza cat de multe ati facut si cat de mult ati progresat!

ATI LIPSIT O ZI DE LA ANTRENAMENT?

Eliminati sentimentul de vinovatie, nu se sfarseste lumea cu asta! Cea mai sanatoasa rezolvare, este sa va pregatiti pentru ziua urmatoare de antrenament.

CONCENTRATI-VA PE CEEA CE AVETI VOI DE FACUT!

Comparatiile cu cei din jur intr-o sala de antrenament, au un efect negativ asupra propriei persoane. Focusati-va exclusiv pe antrenamentul si pe progresele voastre!

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»