Cum ne pastram motivatia in sala de antrenament

Sfaturi

Cum ne pastram motivatia in sala de antrenament

8

De cele mai multe ori, in sala de antrenament, este destul de dificil sa fim 100% motivati, fie din cauza oboselii, a stresului, sau pur si simplu nu avem chef. A fi foarte conectati total cand facem exercitiile fizice, are o influenta extraordinara asupra eficientei. Ce este de facut in acest caz si cum ne pastram motivatia? Citeste mai jos 4 strategii pentru a fi tot timpul determinati in sala de antrenament!

STABILITI-VA OBIECTIVELE IN MOD REALIST!

Nu va fixati obiective marete de prima data: incepeti cu cele mai mici pe care sa le puteti indeplini, acest lucru fiind un boost puternic pentru obiectivele care vor urma!

URMARITI-VA PROGRESUL!

Studiile au demonstrat ca cei care au posibilitatea sa-si urmareasa evolutia, se pot bucura de sanatate si echilibru interior. A tine evidenta – cel putin la un nivel elementar – a ceea ce faceti, va da incredere mai tarziu cand veti trage o linie si veti realiza cat de multe ati facut si cat de mult ati progresat!

ATI LIPSIT O ZI DE LA ANTRENAMENT?

Eliminati sentimentul de vinovatie, nu se sfarseste lumea cu asta! Cea mai sanatoasa rezolvare, este sa va pregatiti pentru ziua urmatoare de antrenament.

CONCENTRATI-VA PE CEEA CE AVETI VOI DE FACUT!

Comparatiile cu cei din jur intr-o sala de antrenament, au un efect negativ asupra propriei persoane. Focusati-va exclusiv pe antrenamentul si pe progresele voastre!

Your email address will not be published. Required fields are marked *