Cum purtam centura?

Accesorii

Cum purtam centura?

99

Faptul ca centura purtata asa cum trebuie iti flateaza corpul, nu este nicio surpriza, dar daca am spune ca este un ‘must-have’, exista posibilitatea sa intram in contradictie cu multe dintre noi. In sezonul calduros al anului trecut, foarte multi designeri au folosit tot ce inseamna centuri in vestimentatiile prezentate: veste, costume, multi stratificari, obtinand astfel, un efect organizat al outfitului, dar care isi pastreaza feminitatea.

In cazul in care vrei sa porti un outfit multistratificat si nu ai niciun fel de centura, nu ai vrea sa stii cum ar arata pe tine, dar, daca folosesti acest accesoriu, lucrurile se pot schimba la 180 de grade.
Incearca sa mergi in acest caz, pe centuri subtiri – poate nu mai mult de 3 cm latime si evita centurile late care iti maximizeaza tinuta.

Alberta Ferretti

[highlight]Culoarea? Nu ai cum sa dai gres cu negru sau maro![/highlight]

Daca iti doresti o centura care sa-ti sculpteze talia avand o vestimentatie care nu te avantajeaza atat de mult, ar trebui sa te uiti dupa ceva flexibil; foarte indicat in acest caz, ar fi curelele vintage.

O modalitate foarte buna de a purta centura, este sa ii faci un nod, care sa-ti ofere o anumita libertate sau poti doar sa te inchei la ea si sa o lasi sa cada libera, pentru un efect mai libertin pana spre rebel. Evita curelele elastice, late, care te duc cu multi ani in urma; la fel trebuiesc evitate si cele din piele sintetica, ce iti dau un aspect ‘ieftin’. Cele care te duc cu gandul la vestul salbatic sau cele care au diamante sau turcoaz, iarasi trebuiesc evitate.

Comments are off this post!