Cum purtam vinilul

Daca o buna perioada de timp vinilul a fost prezent predominant in zona fetish, designerii de moda au realizat ca acest material este de fapt foarte sic si adecvat acestei industrii.

[dropcap custom_class=”wh”] Daca o buna perioada de timp vinilul a fost prezent predominant in zona fetish, designerii de moda au realizat ca acest material este de fapt foarte sic si adecvat acestei industrii. Iar acest lucru este demonstrat de faptul ca de aproximativ 2-3 ani, este mai tot timpul prezent in colectiile vestimentare de pe podium, case de moda ca Saint Laurent, Lanvin, Marni si multe altele, punand accentul pe acest material in ultimul sezon. Pe langa casele de moda, foarte multe vedete si persoane publice au inceput sa adopte vinilul in vestimentatie, iar aceste lucru se poate vedea in tendinta ascendenta, din ce in ce mai prezenta pe strada. [/dropcap]

Unul dintre cele mai importante lucruri daca iti place vinilul si ai dori sa-l porti, este sa iti iei un trenci; acesta e unul din cele mai sigure pariuri in purtarea acestui material! Daca doresti sa dati o nota sexi, mergi pe o fusta mini cu un blazer lung, care sa treaca de lungimea fustei.

Un alt mod de a imbraca vinilul, este in combinatie cu un tricou grafic, hanorac sport sau jeansi; indiferent ce alegi, ele trebuie sa fie relaxate, in niciun caz rigide.

Intretinere

Aceasta ar fi simpla, daca eviti sa folosesti fierul de calcat sau masina de spalat! Evita de asemenea, orice apropiere de radiatoare sau spalare manuala! In cazul in care versi ceva pe vinil, se poate sterge usor cu servetele umede sau bureti moi. [highlight]Sfat: evita sa pui in dulap astfel de piese vestimentare una lipita de alta, deoarece exista riscul de transfer a culorii![/highlight]

Lanvin toamna-iarna 2017-2018

Cele mai bune optiuni in ceea ce priveste vinulul, sunt trenciurile, jachetele taiate, fustele mini A-line si pantalonii personalizati. In privinta nuantelor, mergi la sigur cu cele intunecate, dar daca vrei ceva mai luminos, rosul este alegerea perfecta! Colantii din vinil sunt ‘dificili’, deoarece, au tendinta sa straluceasca si sa iasa in evidenta la orice miscare; dar daca totusi vrei sa porti asa ceva, mergi pe un numar mai mare si care sa aiba si fermoar(e) sau nasturi.