Cum sa flirtezi astazi

Stil de viata

Cum sa flirtezi astazi

27

Il vezi, iti place de el … dar … cum te apropii? Cum ii atragi atentia? Ce trebuie facut pentru ca el sa te remarce?

 Ce sa faci !

  • Uita-te spre grup nu direct la el! Exista sanse ca atunci cand iti place de un tip, el sa nu fie singur. Cel mai indicat este sa vorbesti cu cei din grupul lui si astfel, vei avea sanse mult mai mari sa-i atragi atentia, decat sa te uiti la el insistent, sperand ca il vei scoate din multime.
  • Uitati-va in ochii lui putin mai mult! Este in natura umana sa avem contact vizual mai mare cu cei de care nu suntem atrasi pentru ca este mai putin infricosator. Trebuie facut contrariul. Cand vorbesti cu cei din grup, uita-te la el mai mult ca la oricine; prietenii lui nu vor observa, dar el cu siguranta va simti o legatura in acest sens.
  • Afirma ceva fizic despre el! Daca se discuta despre un subiect anume si fiecare are opinii, poti afirma ceva de genul “Cred ca as merge pe raspunsul lui, deoarece este singurul cu camasa alba de aici”. Cu siguranta acest raspuns nu va fi trecut cu vederea si te va avea si el in vizor.
  • Daca cel pe care ai pus ochii are un prieten care e cu ochii pe tine, spune-i celui din urma : “Prietenul tau este dragut”. Nu doar ca vei da un mesaj clar care arata de cine esti interesata intr-adevar, dar acest compliment este o buna modalitate de a reintra in circuit pentru el.
  • Cand te duci la baie si zona este aglomerata, pune usor mainile in treacat peste el si nu o face in graba! Acest lucru va crea o familiaritate secreta care da un mesaj subtil, acela ca “Te urmaresc!”.

Ce sa nu faci !

  • Nu-i pune la indoiala masculinitatea! Daca de exemplu, nu vrea sa faca ceva anume, fie si dintr-un motiv pueril, nu veni cu ‘incurajari’ gen “Unde e barbatul din tine”; poate parea ca si cum il tachinezi in sensul bun, dar sunt mai mari sanse sa nu fie asa. Nu trebuie protejat ego-ul 20 de ori pe zi, dar lasa-l sa se simta mai barbat langa tine, asa cum nu se simte nicaieri!
  • Nu-l face sa se simta ca un copil! Exista in diverse coversatii cu el, situatia in care iti vine sa spui un cuvant foarte dragalas sau anumite cuvinte ai tendinta sa le diminutivezi, iar daca aceste ‘cuvintele’ ii sunt adresate in mod direct/indirect, e posibil sa se simta ofensat. Are impresia ca ii vorbeste cineva ca unui copil si asta nu place in general. Alintaturi in cuplu exista, doar ca trebuie sa fii atenta daca este sensibil la lucruri de genul acesta si cum reactioneza.
  • Nu-l coplesi cu ale tale. Presupunand ca el iti spune ca a fost in Antarctica anul trecut, nici nu termina bine de zis si ii spui si tu ca ai fost acolo si in plus, ai mai ajuns in 10 tari din Africa si Asia.
  • Lucrurile acestea se spun gradual, pentru ca intr-o relatie nu e vorba sa spui tu cat de grozava esti, ci sa-l faci si pe el sa se simta in largul lui.
  • Nu-i respinge complimentele! Daca partenerul sau viitorul partener iti ofera un compliment si tu replichezi cu “Hai lasa -ma”, cu certitudine nu ai facut cel mai inspirat lucru. Il demotivezi sa iti mai faca complimente, asta pe langa faptul ca probabil s-a simtit foarte stanjenit la momentul respectiv, iar mai multe astfel de situatii nu sunt deloc ok pentru viitorul relatiei. Un simplu ‘multumesc’ este indeajuns din multe puncte de vedere.

 

Comments are off this post!