Cum sa te imbraci acasa cu stil!

Cum sa te imbraci acasa cu stil.

Cum sa te imbraci acasa cu stil poate fi una din intrebarile regaste pe buzele multora dintre noi si asta datorita acestei perioade delicate; acest lucru nu inseamna ca stilul nostru trebuie sa aiba de suferit, ci dimpotriva, ne putem testa adaptabilitatea si deschiderea catre noi combinatii vestimentare. Mai mult, putem folosi articole din garderoba, ceea ce inseamna ca nu mai trebuie sa cheltuim bani pentru noi achizitii … sau asa ar fi ideal!

Poate ca multe dintre noi ne continuam activitatea de la locul de munca acasa si cum aceasta tendinta exista inainte de virus (doar ca acesta a apasat pedala de acceleratie!), trebuie sa ne adaptam noii normalitati din multe puncte de vedere. Iar moda si stilul de a ne imbraca sunt extrem de importante pentru majoritatea. Iata in continuare cateva sugestii despre cum sa te imbraci acasa si cum sa o faci cu stil!

  • Daca esti o persoana dinamica, iti poti pastra spiritul activ printr-o combinatie hoodie – pantaloni tip jogger sau track, in culori solide si mute, iar daca vrei si mai mult dinamism, mergi pe imprimeuri ca patratele sau dungi.
  • Dungile orizontale iti ofera o doza de calmitate atunci cand te intersectezi vizual cu ele, mai ales daca culorile sunt potrivite. Asa ca, daca iti doresti sa fii linistita si sa emani aceasta stare in jur, o poti face cu stil, printr-o rochita pe corp lejera, care sa nu fie mai lunga de genunchi.
  • Costumele sport sau combinatiile dintr-un pantalon si un top, care sa iti fie si lejere si sa iti ofere si o senzatie de confort, functioneaza foarte bine daca sunt realizate din texturi usoare, in culori calde, pamantesti.
  • In privinta articolelor de noapte sau a celor destinate relatiilor intime, aici nu ar trebui in mod normal sa se schimbe mai nimic, poate doar sa iti achizionezi ceva pe gustul tau care sa condimenteze relatia cu partenerul.