Sanatate

HomeSanatateCare din Metodele Actuale sunt Cele Mai Eficiente Petru Eliminarea si Combaterea Celulitei?
Care din Metodele Actuale sunt Cele Mai Eficiente Petru Eliminarea si Combaterea Celulitei?

Care din Metodele Actuale sunt Cele Mai Eficiente Petru Eliminarea si Combaterea Celulitei?

Una din marile probleme care dau batai de cap femeilor este celulita, indiferent ca se gaseste pe abdomen, picioare, maini sau fese. Este asociata de cele mai multe ori femeilor plinute, dar trebuie stiut faptul ca oricine poate dezvolta celulita, indiferent de greutate. Vorbim de obiceiuri gresite la care nu se renunta si comoditatea de a face exercitii fizice.
Stadii celulita
– Primul stadiu este caracterizat de vizibilitatea celulitei si pe care o puteti simti atunci cand va piscati pielea.
– In al doilea stadiu, pielea isi pierde din elasticitate, iar temperatura partilor corpului unde exista celulita este mai scazuta.

– A treia etapa este caracterizata de semnalmentele celei de-a doua etape, la care se adauga pielea aspra si aspectul coajei de portocala.
Care Sunt Cauzele Aparitiei Celulitei ?
Exista multe cauze ale aparitiei celulitei, de la dereglari hormonale, la dieta, lipsa miscarii sau cauze genetice. Un metabolism lent sau o circulatie proasta, pot duce de asemenea la aparitia celulitei.
Ceea ce mananci are un rol determinant in dezvoltarea celulitei, consumul grasimilor nesanatoase, a sarii si carbohidratilor, favorizand acest lucru. Alimentatia ar trebui sa se bazeze preponderent pe consumul fibrelor !
Efortul fizic, limitarea fumatului si consumul bauturilor alcoolice trebuiesc luate in considerare, daca vrem o diminuare a cantitatii de grasime din corp. Hainele stramte care limiteaza sau contracta fluxul sangelui trebuiesc evitate! Inaintarea in varsta, este de asemenea un aliat al depunerilor de grasime.

Exercitii fizice sunt cele mai eficiente pentru a scapa de celulita?

Indiferent de metodele folosite, indepartarea celulitei este un proces de durata. Terapiile prin masaj, cafea, caldura, impachetarile corporale, metodele chirurgicale, exercitiile fizice, sunt doar cateva din metodele de eliminare a celulitei sau a aspectului de celulita.
Daca esti o persoana energica, atunci orice tip de exercitiu fizic pentru eliminarea celulitei este binevenit, atat timp cat miscarile sunt variate si nu plictisesc.
Cel mai simplu exercitiu – mersul pe jos, este benefic atat pentru arderea caloriilor, cat si pentru solicitarea muschilor si a inimii; alergatul este mai eficient si la indemana tuturor. Sporturi ca baschet, tenis, inot, volei, fotbal – sunt distractive, au o eficienta ridicata in reducerea caloriilor, dar si in antrenarea muschilor. Starea de spirit este de asemenea influentata in mod pozitiv.
Exercitiile aerobice sunt foarte eficiente cand vine vorba de lupta impotriva celulitei. Masa musculara arde mai multe calorii comparativ cu grasimile, cele
din urma nemaifiind asimilate atat de usor de catre organism. Saritul cu coarda este foarte eficient si potrivit oricarei varste.
Folosirea greutatilor are o eficienta ridicata in combaterea celulitei si asta nu inseamna ca veti dezvolta masa musculara! O informare prealabila inainte de a le folosi este binevenita, la fel ca si atentia sporita inainte de a incepe aceste exercitii.
Pentru bicepsi si tricepsi, este recomandata folosirea unor gantere usoare, iar exercitiile trebuie sa fie simple, clasice, fara a forta prea mult. Incalzirea inaintea exercitiilor cu greutati este necesara, pentru a preveni accidentele musculare sau de natura asemanatoare. Exercitiile fizice cu greutati care solicita umerii, ajuta la eliminarea aspectului de celulita, tonifiind musculatura si reducand grasimea.
La fel de importante sunt si fandarile si genoflexiunile pentru reducerea aspectului de celulita la picioare si de pe fund, dar atentie la modul de executare a acestor exercitii, pentru o eficienta ridicata !

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»