Cum sunt primiti barbatii la Epsilon Galati

Blog splendida

Cum sunt primiti barbatii la Epsilon Galati

397

Epsilon Galati stie perfect ca grija pentru ten si corp nu e musai apanajul femeilor. Iar pentru a-ti dedica timp special la un centru specializat, nu trebuie sa activezi doar in domeniul fashion sau in profesiile unde barbatii sunt in centrul atentiei. Este suficient sa pui pret pe ingrijirea personala sau sa acorzi atentia cuvenita evenimentului la care urmeaza sa participi. Atenta la detalii – precum pastrarea intimitatii si a confidentialitatii fiecarui client in parte, echipa Epsilon isi dedica resurse importante pentru a le crea barbatilor ambientul unde sa se simta excelent si unde sa se bucure de tratamente adecvate lor.
Prietenii, sotii, fratii sau tatii dumneavoastra, trebuie sa stie ca la Epsilon gasesc tratamente faciale si corporale, servicii complete de epilare definitiva, precum si o gama de terapii de lux, unele unice in Galati si chiar in zona de sud-est a tarii.
Daca ajung pentru prima data la Epsilon, barbatii vor fi programati si la o consultatie gratuita, pentru ca esteticianul sa le recomande cel mai potrivit tratament. Echipa de la Epsilon e gata sa ii sustina si pe ei, ca si pe doamne si domnisoare sa isi atinga obiective in materie de frumusete si ingrijire personala!

Tratamente faciale de curatare, hidratare, anti-aging

Printre tratamentele cele mai cautate de catre barbati sunt cele de curatare a tenului, in special inaintea unui eveniment care necesita si machiaj adecvat (prezentare de moda, aparitie televizata, sedinta foto, nunta). Acestea sunt Microdermabraziune cu diamant, procedura simpla sau varianta imbogatita, pentru curatarea intensiva a tenului de orice impuritati si pentru a obtine un ten luminos, pregatit de machiaj sau de bronzat.
Daca isi doresc tratamente cu efect anti-aging, echipa de esteticiene Epsilon le va recomanda fie sedinte de Radiofrecventa faciala, fie tratament cu produse premium PostQuam.
Daca e cazul, pot face o programare doar pentru un tratament de hidratare a tenului, cu aceeasi gama PostQuam.

Epilare definitiva fara durere, pe orice zona

Multi dintre clientii barbati, au apelat la Epsilon si pentru epilarea definitiva faciala. Asa au uitat complet de grija zilnica a barbieritului sau si-au creat un contur seducator al barbii. La Epsilon se epileaza mustata, barbia, pometii, pe conturul barbii, perciunii, zona dintre sprancene, lobul urechii. In ce priveste epilarea corporala, barbatii trebuie sa afle – daca nu stiau, ca la Epsilon procedura se efectueaza pe orice zona corporala.
Epilarea definitiva la Epsilon se realizeaza cu lumina pulsata SHR E-Light, o tehnologie de ultima generatie, fara pic de durere si cu eficienta dovedita.

Sedinte de slabit, tonifiere musculara, masaj

Desi nu e un subiect des abordat de barbati, eliminarea grasimii sau reducerea in centimetri a zonei abodmenului, pot fi chestiuni spinoase daca nu isi gasesc o rezolvare rapida si sigura.
Epsilon le propune doua solutii simple care ii vor ajuta sa uite de aceste probleme: radiofrecventa si vacuumul, tratamentele clasice de remodelare corporala.

Barbatii pot alege insa si tratamente de lux, pentru ca acestea nu sunt rezervate doar sexului frumos, ci si celui puternic!

EndermoEXPERT (o tehnologie superioara bine-cunoscutei VelaShape) confera rezultate spectaculoase, vizibile intr-un timp foarte scurt, datorita combinatiei benefice intre cele mai eficiente proceduri din acest domeniu: cavitatia, radiofrecventa bipolara, lipolaserul, infrarosu, rolele vacuumatice si endermologia.


O alta tehnologie de varf, tot din gama tratamentelor de lux, de care se pot bucura in premiera in zona de sud-est a Romaniei – atat femeile, cat si barbatii, este tehnologia HIFU a ultrasunetelor concentrate. Cu revolutionara aparatura H.I.F.U Energy Cell, reusim sa eliminam grasimea, sa reducem din centimetri, dar si sa stimulam regenerarea celulara in zona tratata.

Sedintele de masaj sunt apreciate atat de domni, cat si de doamne si domnisoare. Chiar daca la barbati nu se realizeaza pe aceleasi zone ca si in cazul femeilor, masajul de relaxare sau cel combinat (relaxare si somatic), poate fi o alternativa viabila pentru cei care isi doresc cateva zeci de minute de relaxare in orice zi.

Alte tratamente din gama de lux

Persoanele pretentioase, atente la orice detaliu vor aprecia si celelalte tratamente din gama noastra de lux. Lor le propunem Tehnologia SHR E-Light sau tratamentul CoolClear din gama CooLifting pentru a rezolva petele pigmentare de pe ten sau corp.
Tot CooLifting, o tehnologie de origine spaniola, rezultata in urma celor mai noi cercetari internationale din domeniul esteticii, ofera un ajutor rapid si eficient in eliminarea ridurilor si conferirea unui lifting de calitate – solutia perfecta atat pentru doamne, domnisoare, cat si barbati, inaintea unor evenimente de anvergura in care vor fi in centrul atentiei.
Indiferent de gama de servicii cautata, barbatii aleg intotdeauna centrul de infrumusetare Epsilon Galati, pentru oferta variata de tratamente, dar si pentru profesionalism si discretie!

Daca aleg un tratament pentru ei insisi, domnii sunt pot solicita oricand si vouchere-cadou personalizate pentru a le oferi tratamente la Epsilon prietenelor lor. Epsilon are si servicii de manichiura, pechidiura, microblading, micropigmentare buze si sprancene, asa ca oferta de servicii este foarte diversificata. In plus, daca doresc, pot solicita pachete de sedinte pentru cuplu la preturi speciale.

Epsilon va poate recomanda sedinte electrostimulare, binevenite pentru tonifierea musculara si pentru cresterea masei musculare sau, daca aveti un stil de viata sanatos, recomandarea va fi efectuarea de impachetari la rece sau la cald pentru detoxifierea organismului.

Epsilon Galati
Program luni-duminica
Str. Romana nr. 129, vizavi de Banci
Informatii si programari: 0753 774 566

Comments are off this post!