Cumpara refurbished

Daca alegi un calculator, un smartphone sau orice alt gadget refurbished, ai posibilitatea sa salvezi ceva bani.

Daca alegi un calculator, un smartphone sau orice alt gadget refurbished, ai posibilitatea sa salvezi ceva bani, asa ca nu este de mirare ca – conform statisticilor – aproximativ 90% dintre noi au cumparat un astfel de produs in ultimii 3 ani!

Fii sigur ca primesti maximul din produsul dorit, tinand seama de urmatoarele!
Verifica garantia!

Un produs reconditionat, poate fi pur si simplu un produs neutilizat care a fost returnat de un alt client, dar nu poate fi vandut ca nou, sau ar putea avea o anumita defectiune pe care specialistii au refacut-o, aducand produsul la stadiul initial de lucru. In plus, trebuie sa vezi care este politica de garantie a produsului, dar si durata de garantie, unele produse avand poate 12 luni, altele 6 luni.

Compara preturile!

Daca esti impresionat de pretul gasit la produsul pe care ti-l doresti, ia o pauza, trage aer in piept si mai cauta, pentru ca poti gasi la acelasi pret sau chiar mai bun pentru tine, in alta parte! Acest lucru se intampla datorita faptului ca produsele refurbished sunt deja reduse pentru ca au o anumita vechime, iar in momentul de fata, poate fi o versiune mai buna sau exista preturi promotionale. Asa ca, cel mai bine este sa te informezi asa cum trebuie si gratie internetului, ai posibilitati nelimitate in acest sens.

Cumpara de la un retailer de incredere!

Marii comercianti au standarde stricte, sunt testate la standarde ridicate, au parti de schimb originale. In alta ordine de idei, a cumpara de la o licitatie sau de la un reseller tert, poate fi riscant pentru ca poate avea partile inlocuite nepotrivite care mai tarziu, pot provoca neplaceri costisitoare. Cel mai bine este sa mergi pe mana magazinelor mari!

Cumpara online si/sau in magazin!

Daca ai gasit un pret bun al unui produs refurbished, inainte de a-l cumpara, uita-te pe site-ul producatorului sau viziteaza magazinul daca este in apropiere. Stocul acestora variaza pe baza produselor primite, asa ca poti gasi ceea ce iti doresti la un pret si mai mic!