Curatare ten eficient

Frumusete

Curatare ten eficient

36

Un ten se curata usor si eficient, tinand cont de tipul de piele si folosind metode adecvate ! Adauga apoi cateva trucuri in rutina zilnica si te vei bucura de o piele radianta !

1 Foloseste o carpa!
Flanela retine caldura mult mai bine decat una de muselina, astfel ca este mult mai buna pentru exfoliere si curatare profunda, indepartand toate murdariile si produsele de pe piele.

2 Mergi in jos!
Indeparteaza mereu demachiantul cu ajutorul carpei (1) prin miscari verticale de sus in jos, ajutandu-te de cealalta mana cu care vei intinde pielea. Tragand astfel toata murdaria, este stimulat drenajul toxinelor in jos la nivelul inferior al pielii, ceea ce va reducere umflarea ei.

[trendmag_alert class=”alert alert-info alert-dismissable fade in”]Elimina machiajul cu un demachiant pe baza de ulei! Uleiul atrage uleiul![/trendmag_alert]

3 Lasa-l pe fata!

Pentru o curatare profunda, lasa demachiantul pe fata intocmai ca o masca in timp ce faci baie, sau preseaza cu o bucata de carpa fierbinte pe demachiant. Trebuie retinut ca aceste carpe au nevoie sa fie spalate regulat, pentru ca pot contine foarte multe bacterii care se reproduc.

4 Nu neglija anumite zone!
Exista anumite zone pe fata pe care le cam ratam cand ne curatam, si poate un fi un teren pentru aparitia punctelor negre (cel putin): partile laterale ale nasului, sub barbie, spatele urechilor.

5 Dubleaza-ti efortul!
Una din cele mai importante probleme este ca se uita eliminarea machiajului inainte de curatare, comparata cu situatia in care ai face dus imbracata. Curata cu o carpa cu ulei sau cu apa micelara.

6 Personalizeaza!
Personalizeaza-ti curatarea obisnuita pentru ca pielea sa se obisnuiasca cu schimbarile subtile la nivelul pielii! Daca porii sunt blocati, adauga exfloierea in rutina pentru a ajuta la decongestionare. Pentru mai multa stralucire, foloseste serum cu vitamine C, iar pentru un ten uscat, adauga un demachiant pe baza de ulei sau balsam de curatare.

Comments are off this post!