Frumusete

HomeFrumuseteCuratare ten eficient
Curatare ten eficient

Curatare ten eficient

Un ten se curata usor si eficient, tinand cont de tipul de piele si folosind metode adecvate ! Adauga apoi cateva trucuri in rutina zilnica si te vei bucura de o piele radianta !

1 Foloseste o carpa!
Flanela retine caldura mult mai bine decat una de muselina, astfel ca este mult mai buna pentru exfoliere si curatare profunda, indepartand toate murdariile si produsele de pe piele.

2 Mergi in jos!
Indeparteaza mereu demachiantul cu ajutorul carpei (1) prin miscari verticale de sus in jos, ajutandu-te de cealalta mana cu care vei intinde pielea. Tragand astfel toata murdaria, este stimulat drenajul toxinelor in jos la nivelul inferior al pielii, ceea ce va reducere umflarea ei.

3 Lasa-l pe fata!

Pentru o curatare profunda, lasa demachiantul pe fata intocmai ca o masca in timp ce faci baie, sau preseaza cu o bucata de carpa fierbinte pe demachiant. Trebuie retinut ca aceste carpe au nevoie sa fie spalate regulat, pentru ca pot contine foarte multe bacterii care se reproduc.

4 Nu neglija anumite zone!
Exista anumite zone pe fata pe care le cam ratam cand ne curatam, si poate un fi un teren pentru aparitia punctelor negre (cel putin): partile laterale ale nasului, sub barbie, spatele urechilor.

5 Dubleaza-ti efortul!
Una din cele mai importante probleme este ca se uita eliminarea machiajului inainte de curatare, comparata cu situatia in care ai face dus imbracata. Curata cu o carpa cu ulei sau cu apa micelara.

6 Personalizeaza!
Personalizeaza-ti curatarea obisnuita pentru ca pielea sa se obisnuiasca cu schimbarile subtile la nivelul pielii! Daca porii sunt blocati, adauga exfloierea in rutina pentru a ajuta la decongestionare. Pentru mai multa stralucire, foloseste serum cu vitamine C, iar pentru un ten uscat, adauga un demachiant pe baza de ulei sau balsam de curatare.

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»