Daca iubesti

Daca iubesti produsele de infrumusetare si vrei sa fii 100% multumita de tine, machiajul iti ofera multe alte beneficii, indiferent ce folosesti ...

Daca iubesti produsele de infrumusetare si vrei sa fii 100% multumita de tine, in afara trasaturilor frumoase – ochi luminosi, buze pline si a increderii in tine pe care se presupune ca o ai – machiajul iti ofera multe alte beneficii, indiferent ca folosesti doar un ruj, un eyeliner sau optezi pentru un machiaj complet.


Daca iubesti

buzele indraznete si nu ai vreo preferinta a unei anumite culori, poti merge pe o nuanta de pruna sau un rosu mat. Astfel de nuante iti pot schimba intreaga stare de spirit, facandu-te sa te simti mult mai increzatoare, puternica si prietenoasa cand intri in contact cu oamenii.

Daca iubesti

blush-ul si iti place sa iti scoti obrajii in evidenta, un pariu sigur este o nuanta roz, stralucitoare. Foloseste o perie pentru aplicarea blush-ului pe varfurile pometilor, putin pe nas si pe barbie; vei avea parte de un frumos contrast. Poti adauga de asemenea, la sfarsit, un strat usor de blush peste pometi. Iar daca esti prinsa pe nepregatite si nu iti place LOOK-ul tau, te poti ciupi usor de pometi pentru a-i da putina culoare.

Daca iubesti

conturul sau mai bine zis daca esti nevoita sa o faci si asta datorita faptului ca ai un chip de copil – conturul fiind singurul lucru care ti-l defineste, ai putea folosi bronzer sub pometi si sa-ti conturezi perimetrul fetei. Apoi, poti lumina varfurile pometilor cu un blush in nuanta de coral, iar daca vrei totul natural, foloseste degetele pentru a tapa in josul nasului, pe obraji, in jurul ochilor.

Daca iubesti

pleoapele colorate si asta chiar daca acum se pune accentul mult pe natural, ai putea incerca un portocaliu rosu, verde, roz, purpuriu, galben, asta in functie de starea ta, de indrazneala si de imbracaminte. Daca nu vrei sa te complici prea mult, amesteca cu degetele pe pleoapa si nu totul deodata, pentru ca astfel, vei putea controla intensitatea culorii.

Daca iubesti

dermatograful si faptul ca iti schimba forma ochilor dandu-ti un aspect dramatic, ai putea incepe sa accentuezi linia apei cu un eyeliner negru si apoi sa folosesti un liner lichid negru pe linia superioara a genelor, trasand-o spre exterior. Ar fi indicat sa o executi dintr-o singura atingere, deoarece vei stabili exact cum va arata si la celalalt ochi. Si poate aceasta procedura nu este cea mai simpla, dar efectul este unul de invidiat.