Daniela Sala-castigatoare a premiului pentru cel mai bun film

Daniela Sala-castigatoarea premiului pentru cel mai bun film din facultate! 
In urma cu cateva ore, la Cinema Europa din Bucuresti a avut loc gala de inchidere a Festivalului International de Film, in cadrul caruia au fost jurizate filme din mai multe tari dintre care USA, Canada, Rusia, Franta, etc.
Este primul festival international de film la care particip si la care am reusit sa castig premiul pentru cel mai bun film din Facultatea Hyperion. Sunt extrem de fericita si nerabdatoare sa incep un nou proiect cinematografic cat mai curand! Tin sa multumesc intregii echipe pentru contributia in realizarea acestui film,
ne-a declarat Daniela Sala.
Din distributia filmului au facut parte actori precum: Alexandru Constantin, Eugenia Serban, Ioana Madalina Ghileschi si persoane publice precum:Sorina Ceugeasi Florin Burescu.
Povestea filmului este, in mod voit, una simpla: Ioana urmeaza sa se casatoreasca peste 7 luni cu Madalin insa acesta castiga un casting important pentru cariera sa si din acest motiv nunta se devanseaza. Cei doi trebuie sa se casatoreasca in 2 saptamani. Ioana se panicheaza la aflarea vestii si porneste in cautarea rochiei de mireasa, ceea ce se dovedeste a fi o adevarata aventura. Ioana nu isi gaseste rochia dorita, aproape ca isi pierde orice speranta si se gandeste chiar sa isi anuleze nunta. In cele din urma, cu ajutorul unui designer intelegator, totul se rezolva, Ioana este fericita, dar …. chiar in ziua nuntii, o alta intamplare, de data aceasta mult mai serioasa vine ca o rasturnare de situatie pentru intreg filmul.