Vestimentatie

HomeVestimentatieNoua Colectie Bodywear H&M Toamna 2014-Disponibila din 21 August

Noua Colectie Bodywear H&M Toamna 2014-Disponibila din 21 August

Colaborarea dintre David Beckam si H&M continua, astfel ca in toamna e introdusa o noua linie de lenjerie masculina de corp. Stilurile si tendintele noi sunt focusate pe confort, forma si functionalitate, noua colectie fiind preconizata a fi lansata pe piata la nivel global in toate magazinele H&M dar si online, in data de 21 august.

Albastru cobalt – culoarea sezonului, se regaseste in combinatii de negru si gri in majoritatea pieselor vestimentare si sunt folosite materiale ca bumbac, bumbac poplin, lana si mixuri intre acestea.

Aceste noi piese H&M au multa energie in ele. Mi-a placut cu adevarat procesul de creatie cu H&M si ne-am jucat cu textura si culorile. Sper ca oamenilor sa le placa, asa cum imi place si mie” – a declarat David.

Inceputul colaborarii dintre David Beckam si H&M din februarie 2012 a cunoscut un succes instant, care a continuat in fiecare sezon. Stiluri noi, schimbari in bine pentru fiecare noua linie, face din colaborarea H&M si David Beckam una de succes si care ofera incredere H&M.

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»