David Beckham a inaugurat un magazin Adidas in Dubai

Media

David Beckham a inaugurat un magazin Adidas in Dubai

15

Legenda fotbalistica David Beckham a inaugurat in cadrul Mall of Emirates din Dubai un magazin nou marca Adidas, spre deliciul fanilor care l-au asteptat cu multa nerabdare. Insusi David i-a primit pe fani in HomeCourt, acordandu-le autografe, stand cu ei si facand fotografii de neuitat; el a fost introducerea perfecta pentru aceasta noua inaugurare, oferind momente memorabile, asa cum doar Adidas le poate oferi.

David-Beckham-a-inaugurat-un-magazin-Adidas-in-Dubai-04David-Beckham-a-inaugurat-un-magazin-Adidas-in-Dubai-06 David-Beckham-a-inaugurat-un-magazin-Adidas-in-Dubai-02

Noul concept al magazinului a fost dezvoltat in conformitate cu ‘dragostea Adidas pentru sport si aniverseaza mandria brandului si autenticitatea mostenirii sportive pentru a oferi consumatorilor cea mai buna experienta in magazine‘. Spiritul sportiv prinde viata in acest magazin, care se desfasoara pe o suprafata de 375 mp, creand  un loc unde fanii pot simti energia jocului si fiorul evenimentului din momentul in care pasesc aici.

David Beckham a inaugurat un magazin Adidas in Dubai

“Intotdeauna imi place sa vin la Dubai-este un loc special intr-o continua evolutie, la fel ca si Adidas si magazinele lor. In Dubai, am intalnit foarte multi oameni din intreaga lume care sunt uniti in pasiunea lor pentru sport “

a afirmat David Beckam la in augurarea magazinului Adidas.

David-Beckham-a-inaugurat-un-magazin-Adidas-in-Dubai-03 David-Beckham-a-inaugurat-un-magazin-Adidas-in-Dubai-05

O caracteristica cheie a noului concept este Arena Façade, care are un aspect indraznet, distinctiv; conceputa ca o intrare in stadion, aceasta introduce consumatorii in joc, oferindu-le ovatiile fanilor pentru fiecare in parte. Magazinul mai are de asemenea o camera a echipei, o zona larga de fitting si un spatiu dedicat socializarii, permitand cumparatorilor sa incerce produsele si sa interactioneze cu brandul.

“HomeCourt ofera consumatorilor oprtunitatea de a experimenta intreaga profunzime si amploare a brandului Adidas. Mentionam sportul in orice element al magazinului, de la materialele selectate pana la designul instrumentelor folosite pentru povestiri”

a afirmat Jad Chouman, Senior Director de Marketing Adidas pe Orientul Mijlociu si Africa de Nord.

Info: biroul de presa Adidas/ Foto: image.net

Your email address will not be published. Required fields are marked *