Famost – O Platforma Completa Dedicata Modellingului

Despre modelling

Famost – O Platforma Completa Dedicata Modellingului

15

Nu suntem o agentie de modelling, dar va putem ajuta sa ajungeti acolo unde doriti! Suntem in continua cautare de noi modele, va oferim sfaturi si instrumente care sa va ajute sa deveniti un model profesionist!

Indiferent ca esti fata sau baiat, copil sau plus size, esti parinte si ai un copil de cativa anisori sau esti de varsta a treia, indiferent de tipul de modelling pe care vrei sa-l imbratisezi, te ajutam sa iti organizezi pagina, portofoliul si sa iti scoti in evidenta calitatile.

Profilul tau va fi vizibil si accesibil oriunde si de catre orice agentie care cauta un model ca tine! Daca vrei sa fii in centrul atentiei si in lumina reflectoarelor, FAMOST este locul ideal !

Serviciile noastre online sunt gratuite: organizarea portofoliului, o prezentare detaliata ca model, o promovare transparenta, sfaturi pentru modelling, accesul direct al agentiilor de modelling catre profilul fiecarui model in parte, certitudinea ca veti fi contactat(a) doar de trust clients, promovarea si optimizarea continua al fiecarui model.
Suntem in contact cu multe agentii de profil in cautare de noi talente. Acestea vor cauta in baza noastra de date dupa criteriile dorite, iar daca veti corespunde cerintelor, veti fi contactat(a) prin email, direct de catre agentii sau chiar de noi.
Dar, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa stati si sa asteptati acel email sau mesaj! TREBUIE sa fiti in primul rand propriul dvs. manager si sa incercati sa va creati un portofoliu din ce in ce mai bun, sa trimiteti oriunde doriti fotografiile reprezentative care pot atrage atentia, si de ce nu, pagina cu prezentarea dvs. completa gazduita de www.famost.ro.
FAMOST va ofera posibilitatea de a atrage atentia asupra calitatilor dvs. de model si de a va impulsiona (indiferent de experienta), va deschide noi orizonturi in minunata lume a modei, advertising-ului, va ofera posibilitatea unei prezentari profesionale.
FAMOST.RO cel mai bun si complet site de modelling din Romania!

Comments are off this post!