De ce sa ne cumparam singure flori

Stil de viata

De ce sa ne cumparam singure flori

29

Studii efectuate in intreaga lume au aratat efectele pozitive pe care le au florile asupra psihicului uman. Florile aduc bucurie si ne influenteaza starea de spirit, ele transmit emotie si prin asocierea lor cu natura ne fac fericiti.

Cercetarile au evidentiat ca prezenta florilor combate anxietatea si imbunatateste relatiile sociale, sporeste capacitatea intelectuala si creativitatea. Deci florile nu sunt un simplu decor indiferent de spatiul in care se afla.
Acum cand nu il mai asteptam pe Fat Frumos, avem joburi sau cariere, ne conducem singure masinile si cele mai multe din problemele domestice sunt pe umerii nostri,atunci de ce nu ne-am cumpara singure flori atat acasa cat si la birou.
Cu siguranta spatiul in care traim poate fi innobilat cu mirosul si culoarea florilor,indiferent daca le-am cules din gradina sau le-am cumparat,ca sunt flori de camp taiate intr-o vaza sau aranjamente elaborate de florist.

Dragelor, nu asteptati doar ocaziile speciale si pe cei din jur pentru a aduce emotia si energia pozitiva a florilor, cumparati-va singure buchetul!

 Floraria Avant Garden РGina Cucos 

Comments are off this post!