De vorba cu tine – Vitali Cipileaga

Bloguri bune

De vorba cu tine – Vitali Cipileaga

31

Cu siguranta ai stat de multe ori de vorba cu tine… Mai in graba, mai pe indelete, mai impetuos, mai in soapta. De fiecare data cu alta tonalitate a vocii interioare, dominat de alte trairi, visuri, asteptari. Uneori, totusi, s-a intamplat sa nu gasesti cele mai potrivite cuvinte pentru a inchega acest dialog sincer, nud, nemistificat. A fost, poate, ca o teama de a calca pe buza prapastiei, de a da totul in schimbul unei secunde, unei singure secunde de magie sau de nebunie, in care poti avea totul.. sau nimic. E reculul in fata raspunsurilor definitive, in fata adevarului de care te-ai tot ferit.

Cand cuvintele sunt sarace si gandurile se rostogolesc pana se golesc, desi atarna puternic de o stare, te identifici cu cei care stiu mai bine sa exprime senzatii si franturi de viata similare cu ale tale. Si omul care a aratat ca poate sa patrunda in sufletul tau si sa stea ”De vorba cu tine” este Vitali Cipileaga. Acesta a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu, dandu-ne, totodata, si cateva cifre legate de activitatea sa virtuala. Site-ul sau a fost lansat in noiembrie 2014 si iata cum, in doar cateva luni, pagina de Facebook a adunat deja peste 184.000 fani cu varste cuprinse intre 16 – 50 de ani ( predominand cei intre 21-35 ani). In acest moment este nr. 1 la categoria bloguri pe trafic.ro, si in top 50 site-uri din Romania, cu toate ca este citit de romanii din toate colturile lumii (Italia, Germania, Spania, India sau Emiratele Arabe Unite).

Famost: Cui ii este adresat blogul?
DVT: De Vorba cu Tine este un blog despre dragoste, oameni si relatii, deci e adresat celor care iubesc sau au iubit, traiesc povestile lor de viata si stiu cum e sa fii implicat intr-o relatie. E un blog pentru femei si barbati, pentru indragostiti sau trecuti prin lectii de viata, pentru oameni gata sa lupte pentru fericirea lor sau sa invete cum e sa fii fericit. E un blog sincer cu mesaje si fiecare isi ia partea lui, in care fie se regaseste, fie ar vrea sa traiasca asta.
Famost: Ce anume te inspira in alegerea temelor de discutie?
DVT: Fiecare om are experienta lui de viata si un trecut cu lectii si amintiri frumoase. Toate astea le am si eu si din ele formulez ganduri, mesaje, teme. Apoi, sunt inspirat din povestile de viata ale celor care imi scriu zilnic. Nu mi-am dorit niciodata sa pun o iluzie sau un fals in articole, chiar si cand vorbesc despre tema dragostei. Si imi reuseste asta. Scriu despre ceea ce traieste fiecare sau a trait cel putin o data in viata.
Famost: Care este feedbackul primit din partea cititorilor tai?
DVT: Zilnic imi scriu zeci de femei si barbati, cu povestile lor, cu problemele sau dezamagirile lor, sau pur si simplu cu un cuvand de multumire. Imi scriu oameni care zic ca au luat sfaturi bune din ce citesc si ca acum sunt fericiti si imi scriu oameni care imi cer sa-i ajut. Eu sunt deschis sa stau de vorba cu fiecare dintre ei, pentru ca asta si lipseste multora, o discutie sincera. Iar pe pagina de Facebook lumea comenteaza si isi spune parerea la fiecare articol, iar asta ma bucura.
Famost: Care ai sesizat ca ar fi subiectul cel mai sensibil?
DVT: Tot ce e legat de viata si dragoste e sensibil, pentru ca in spate mereu e o poveste mai fericita sau mai trista. Deseori primesc mesaje cu un impact emotional puternic, mesaje despre despartiri regretate sau relatii esuate sau invers, mesaje despre familii fericite. Si toate sunt sensibile si le gasesti drept subiecte printre articole.
Famost: E adevarat ca femeile sunt mai receptive la postarile tale? Care crezi ca e motivul?
DVT: Raportul ar fi 60 la 40, in favoarea femeilor. E firesc sa fie mai multe cititoare decat cititori, pentru ca femeile sunt mai deschise sa-si spuna povestea sau sa citeasca despre alta sau despre un subiect de dragoste. Asta nu inseamna ca barbatii sunt mai pasivi. Pana la urma, intentia mea a fost si ramane sa transmit un gand sincer, sa motivez lumea sa iubeasca, sa construiasca si sa isi gaseasca fericirea.

Asadar, daca inca nu ii cunosti maniera de a scrie, patrunde in lumea lui, in acest puzzle de ganduri, si, astfel, ai putea si tu crea un carusel al sentimentelor si cuvintelor care sa te ajute sa te recompui sau, dupa caz, sa te edifici. Daca esti inca in deriva, accepta mana intinsa a celui care e dispus sa stea ”De vorba cu tine”.

Your email address will not be published. Required fields are marked *