DeCorina Hats

Inspira-te si creeaza cu DeCorina Hats!

Inspira-te si creeaza cu DeCorina Hats! Stii si tu ca un accesoriu iti poate schimba tinuta dintr-una obisnuita in una spectaculoasa. Insa cum ar fi sa poti spune ca acest accesoriu a fost facut chiar de mana ta?

Exercitiu de imaginatie

Este o zi superba de sambata si tu te pregatesti de un eveniment special din viata ta sau doar de o plimbare. Tinuta este pregatita si mai ai de ales acel accesoriu care te va face sa stralucesti. Cu siguranta, indiferent de ocazie, acesta este un fascinator. Dar care?!

Aici: https://decorinahats.com/ro/product/homemade-fascinator/ gasesti 9 tipuri de fascinatoare ce pot fi facute cu usurinta la tine acasa impreuna cu kit-ul pregatit de DeCorina Hats. Kit-ul va contine tot ceea ce ai nevoie pentru a realiza si personaliza una dintre aceste minunatii de pus pe cap.  Nu ai nevoie de experienta sau materiale suplimentare, doar de imaginatie si entuziasm.

Introducere in lumea cochetariei

Iar cu ocazia zilei de 1 iunie iti propunem sa lasi orice griji deoparte si sa devii partenerul de joaca a micutei tale. Insufla-i dragostea pentru frumos si bucuria lucrului facut cu propriile maini. De ce sa ii faci un astfel de cadou micutei tale?

  • pentru ca ii poti dezvolta imaginatia alegand impreuna materialele, accesoriile si modelul perfect pe care sa il creati;
  • isi va dezvolta abilitatea lucrului in echipa si atentia la detalii;
  • va invata sa aprecieze mai mult lucrurile din jurul sau, vazand munca ce trebuie depusa pentru a realiza acestora.

Poate chiar reusesti sa o ajuti sa-si descopere o noua pasiune! Become partners in sewing! Iar daca si tu te numeri printre persoanele care si-au pastrat cu bucurie sufletul de copil, cu siguranta te vei bucura de experienta pe care ti-o ofera acest kit.

9 tipuri de fascinatoare ce pot fi facute cu usurinta la tine acasa impreuna cu kit-ul pregatit de DeCorina Hats.
Introducere in lumea cochetariei
Profita de oferta de 1 iunie!

La achizitionarea a doua kit-uri de fascinatoare, pentru ca atat mamica, cat si fetita sa-si poarte coronita, beneficiati de un discount de 10%.
Oferta valabila in perioada 28 mai – 15 iunie.

Fiecare kit va contine:

tiparele din fetru sau iepure in culorile si pentru modelul ales (poate fi intr-una sau doua culori – ne vom consulta impreuna pentru alegerea lor)

  • bentita, sarma, clama pe care se va prinde decorul si voaleta (daca modelul include)
  • eticheta personalizata ce va fi brodata cu numele tau
  • cutie pentru pastrarea la loc sigur a creatiei tale.

Un fascinator creat in atelierul DeCorina Hats este in jur de 600 RON.
Tu platesti doar materialele si te bucuri de experienta achizitionand kit-ul la 180 RON.
Pachetul este trimis prin curier, iar instructiunile sunt trimise prin link de transfer pe e-mail dupa confirmarea platii. Transportul este gratuit in Romania.