Cum Iti Definesti Stilul Propriu prin Accesorii? Ce Ar Trebui sa Stii?

Accesorii

Cum Iti Definesti Stilul Propriu prin Accesorii? Ce Ar Trebui sa Stii?

12

Pentru anumite persoane este mai greu sa aiba un stil vestimentar propriu bine definit, pentru altele pare foarte usor. In schimb, in ceea ce priveste accesoriile este putin mai dificil, chiar daca este dovedit ca acestea uneori, pot fi mai putin costisitoare, comparativ cu imbracamintea.
– Un prim pas in a-ti defini stilul in accesorii, ar fi sa cautati prin reviste sau pe internet fotografii ale vedetelor pe care le admirati si fara sa vreti (in mod inconstienti), le copiati stilul. Nu e nicio problema, deoarece multe vedete dau trendul in vestimentatie! Cititi diverse sfaturi despre accesorii de la cei care au ceva de spus in domeniu, din ziare, bloguri si folositi-le in avantajul vostru, indiferent ca sunteti atrase de un stil casual sau “oficial”.
– Acum, ca ti-ai definit stilul, incearca sa ti-l personalizezi ! Avand “piese” diferite in ansamblul tau, nu te ajuta cu nimic, incearca sa le gasesti un numitor comun! Oricat de rebela esti, o astfel de ”dezordine” este de evitat!
– Fii la curent cu tendintele si incearca sa le adaptezi stilului propriu! Daca vrei sa fii in trend, nu e nevoie sa fii pusa la punct cu toata tinuta: este de ajuns una sau doua piese vestimentare si/sau accesorii pentru a tine pasul. In acest fel, iti pastrezi gusturile individuale si iti “exploatezi” si garderoba personala.
– Experimenteaza! – o regula de baza in moda. De multe ori ai auzit acest “indemn”, iar daca vrei sa iti definesti un stil in accesorii, ia-l in considerare! Asta nu inseamna ca trebuie sa porti cine stie ce accesorii extravagante, bizarerii, doar pentru a iesi in evidenta intr-un fel. Incearca o anumita bratara, o noua pereche de cercei sau o combinatie inedita de culori! Incearca sa te accesorizezi mai mult sau mai putin, dupa cum simti si in functie de dispozitia ta!
Oricare ar fi stilul tau, incearca sa fii mereu la zi, orice ai purta sau orice “imbunatatire” ai aduce, nu trebuie sa te simti incomoda sau sa-ti ia din personalitate! Asa ca, mult succes, experimenteaza, da-ti tie si accesoriilor o sansa!

Your email address will not be published. Required fields are marked *