Denisa Arsene si dragostea pentru moda

Denisa Arsene este fondatoarea postului Fashionista Tv unde modereaza mai multe emisiuni de fashion.

Denisa Arsene este fondatoarea postului Fashionista Tv unde modereaza mai multe emisiuni de fashion.

Buna si bine ai venit in paginile revistei Famost!
Buna, Daniela! Sunt onorata sa fiu alaturi de tine, in paginile revistei FAMOST.
Iti urmaresc cu drag rubrica si, in acelasi timp, te felicit pentru realizarile tale de-a lungul carierei.

La ce varsta ai inceput sa activezi ca prezentatoare?
Am inceput in 2009, prezentand si organizand diverse evenimente. Primul eveniment organizat si prezentat de mine a fost un spectacol de Craciun alaturi de actorul Marian Simion. Am prezentat si pentru circul Toredo.
Am mai avut diverse proiecte, insa abia in anul 2017 am inceput cu adevarat sa prezint emisiuni avand emisiunea “All eyes on me” la postul meu de televiziune Fashionista TV, unde chiar tu ai fost cea care a crezut in noi si ne-ai invitat in cadrul evenimentului tau – Festivalul Designerilor din Romania.

Ce amintiri ai de la inceputul carierei tale?
Am amintiri foarte frumoase. Prima data cand am prezentat, a fost un spectacol de Craciun pe care l-am si organizat. Am interpretat si o melodie in limba engleza alaturi de Marian Simion atunci pe scena si am fost foarte apreciati de public. Imi amintesc cu drag acea seara.

Spune-ne mai multe despre emisiunile moderate de Denisa Arsene in cadrul trustului tau Fashionista Media Group International.
In 2016 am nascocit proiectul Fashionista. Era prevazut ca revista, dar a ajuns “televiziune” online.
Televiziune de dragul acelei “tell a vision” – spune-ti viziunea. Una colorata si care incurajeaza creatia.
Cu mica mea Fashionista (caci asa imi place sa ii spun), am fost in Franta, la saptamana modei de la Paris in martie, 2017.

Spune-ne mai multe despre emisiunile moderate de Denisa Arsene in cadrul trustului tau Fashionista Media Group International.

Proiectele Fashionista au continuat.
Ma intorc aici din nou, la tine, Daniela. Stiu ca ne-ai pus sigla pe afisul Festivalului Designerilor din Romania, organizat de catre tine in 2017.

Eu eram slate person (clacheta) la o productie prin cetatea Prejmer si i-am trimis pe colegii mei sa filmeze (Adi, Laura, o echipa de vis, genii-ea desen, poezie, el-informatica) si pe care ma bucur sa ii am alaturi de mine).

Ai fost cumva, din Romania, printre primii care ne-au acordat o sansa. Dupa 4 ani de Fashionista, am nascocit un alt proiect: Trendul! Eheei … Trend by Denniz! Emancipare totala: the new digital trend.

Poate suna pompos, insa nu este deloc asa: este efectiv aceeasi creatie mereu promovata la Fashionista, insa cu mai multa acuratete, de data aceasta si cu o arie mai larga in sfera abordarilor: tendinte, worldwide (moda, arta, cultura, inovatie, evenimente, s.a.).

Fiind tot o creatie “Denisiaca” asa cum imi place mie sa ii spun, si Trend-ul este conceput tot INTERNATIONAL. Salut, cu acesta ocazie Romanian & International Trenders!

Ce alte experiente placute mai ai in alte domenii?
Am avut foarte multe proiecte, teatru, mai mici sau mai mari roluri si aparitii prin reclame, productii cinematografice, seriale.

Ce trairi are Denisa Arsene cand este in fata camerei de filmat?
Simt ca acolo m-am nascut. Ca am fost create pentru a face asta!

Ce trairi are Denisa Arsene cand este in fata camerei de filmat?

Cine a fost idolul tau?
Andreea Esca. O urmaream si o indrageam de mica.

Care este motto-ul tau in viata?
Doua lucruri imi umplu sufletul cu mereu noua si crescanda admiratie: cerul instelat deasupra mea si legea morala din mine!

A fost greu sa te faci remarcata in acest domeniu?
Nu am incercat niciodata sa ma fac remarcata pe mine, ci doar sa evidentiez ce am descoperit frumos si creativ. Consider ca un jurnalist, daca atrage atentia asupra lui, nu mai este jurnalist. Ideea nu este sa devin eu remarcata, ci sa fac cunoscut ceea ce transmit prin subiectele emisiunilor mele, prin conceptele mele si ceea ce descopar eu frumos la invitatii mei.

Cum arata o zi obisnuita din viata ta?
Pai ma trezesc, deschid TV-ul, beau o cafea, ma uit la stiri apoi scriu idei de emisiuni … uneori ies cu prietenii la un fresh … Apoi postez, scriu ideile de peste zi si ma gandesc la noi subiecte pentru emisiune.
Iti place sa gatesti? Ce sti cel mai bine sa prepari?
Nu prea! In emisiunea mea “Trend O’clock” am gatit pentru prima data ceva complicat: Jamaican patties pentru celebrul actor din Tanar si Nelinistit, amic de-al meu de altfel, Howard Dell ( hi Howard!).

Care este cea mai mare teama a ta?
Cunosc, bineinteles frica de divinitate, dar in rest nu am frici.

Te-ai gandit vreodata sa te muti intr-o alta tara?

Citeste tot interviul cu Denisa Arsene in revista Famost – editia decembrie 2020!

Material realizat de Daniela Sala