Dermopigmentare cu Adriana Ivan-Euforia Concept

Blog splendida

Dermopigmentare cu Adriana Ivan-Euforia Concept

157

Pentru mine, micropigmentarea a venit ca o solutie salvatoare la cerintele clientelor care imi solicitau o recuperare a sprancenelor pierdute, lucru care se intampla in urma pensatului in exces si realizata de persoane mai putin profesioniste!

Pentru ca pensez si stilizez de 10-12 ani, am considerat ca sta in puterile mele sa le fac aceasta bucurie de a-si recupera sprancenele!

primii pasi

Sedinta incepe practic cu o zi inainte, cand discut cu clienta, fac pensatul si stabilim ce trebuie sa faca ea dupa procedura, pentru a avea sprancenele mult visate!

forma si culoare

Am grija de asemenea, ca forma si culoarea sa i se potriveasca in totalitate fizionomiei fetei, al fel ca si pigmentul folosit, pentru ca, personal, consider ca ele sunt extrem de importante pentru expresia fetei noastre!

igiena si consumabilele

Tin de asemenea cont in mod deosebit, de igiena si siguranta clientei in momentul in care se lasa in mainile mele!
Pigmentii si consumabilele sunt si ele preocuparea cea mai mare a unui dermopigmentist si asta, ca rezultatul final sa fie de cea mai buna calitate!

procedurile sunt personalizate

Procedura in sine este si ea personalizata pentru fiecare client in parte: sunt sprancene care necesita o usoara pudrare, dar exista si situatii in care combin cele doua tehnici – cea de pudrare si cea de Microblading – unde imitam practic firele naturale de par.

buzele – tot mai cerute!

Si cum noi femeile, avem un stil de viata din ce in ce mai alert, micropigmentarea buzelor a devenit si ea o tendinta foarte ceruta si intr-o continua dezvoltare, atat din punctul de vedere al pigmentilor (tot mai variat), dar si a procedurilor!

Model: Raluca B. | Text: Adriana Ivan | Foto: Famost

Comments are off this post!