Dermopigmentarea-o meserie ce a devenit pasiune

Dermopigmentarea sau mai bine zis interesul meu pentru dermopigmentare nu a aparut intamplator.
Famost

Dermopigmentarea sau mai bine zis interesul meu pentru dermopigmentare nu a aparut intamplator. Atrasa de tot ce este frumos si de imbunatatirile pe care simteam ca le pot aduce, in urma cu aproximativ 10 ani am absolvit cursuri acreditate pentru specializarea de cosmeticiana si make up artist. Schimbarile in bine pe care reuseam sa le obtin pentru clientele mele prin tehnica de stilizare a sprancenelor si make up erau limitate si de scurta durata. Intalneam des situatii in care pensatul excesiv sau asimetriile sprancenelor nu avantajau aspectul clientelor mele si le recomandam sa apeleze la tatuajul cosmetic. Imi spuneau ca nu au incredere sa se lase pe mainile tehnicienilor de atunci.

Acest lucru mi-a atras atentia si am inceput sa ma documentez despre acest domeniu. Descopeream astfel, ce inseamna dermopigmentarea. Am fost fascinata! Si doar dupa un an de profesare in cosmetica decid ca in 2012 sa particip la primul curs de specializare ca dermopigmentist. A fost dragoste la prima vedere!

In acea perioada am avut ocazia sa ma pregatesc cu specialisti precum Elena Copaceanu si Anca Alexandra Higiu. Bineinteles ca am urmat nu doar un curs de baza; imi doresc constant performanta. De-a lungul anilor am participat la multiple Masterslass-uri pe diferite teme din dermopigmentare. Urmatorul Masterclass va fi chiar in luna noiembrie de pe 15 pana pe 19, zile in care voi obtine cele mai noi informatii despre corectia tatuajelor.

Meseria de dermopigmentist, dermopigmentarea in sine este o arta iar tehnicienii isi asuma o responsabilitate foarte mare in ceea ce priveste rezultatul si impactul acestuia asupra clientei. Si pentru ca am inteles acest lucru, au urmat nenumarate ore de practica si executie pe piele artificiala, necesare in dobandirea preciziei si sigurantei din timpul executiei tuturor tehnicilor de dermopigmentare.

Meseria de dermopigmentist, dermopigmentarea in sine  este o arta iar tehnicienii isi asuma o responsabilitate foarte mare in ceea ce priveste rezultatul si impactul acestuia asupra clientei.
Roxana Tomescu-Visage Clinique

Imi amintesc ca in primul an ca dermopigmentist, visam in fiecare seara cum tatuez sprancene. Era ca o continuare a activitatii mele intense din timpul zilei.

Inca de atunci, dermopigmentarea castiga popularitate de la o luna la alta si a depasit statutul de trend trecator sau moft, devenind un serviciu ce nu trebuie sa lipseasca din oferta niciunui salon. In prezent, tatuajul cosmetic se numara printre cele mai solicitate proceduri din industria frumusetii.

Transformarile pe care le pot realiza cu ajutorul tehnicilor de dermopigmentare nu doar imbunatatesc aspectul fizic, au si un impact de natura psihologica. Prin redesenarea sprancenelor, a conturului ochilor sau a buzelor, reusesc sa obtin si o transformare de spirit, o inbunatatire a starii de bine a clientei mele.

Dupa atatia ani in acest domeniu, recunosc ca cel mai mult imi place sa lucrez sprancenele. Sunt fascinata de imbunatatirile pe care le obtin doar prin atingerea simetriei perfecte si a volumetriei acestora. Dovada reusitelor mele sunt zambetele fiecarei cliente care a trecut prin aceasta transformare impreuna cu mine. Tehnica mea preferata este cea fir cu fir sau tehnica hybrid. Personal, consider ca doar prin aceste tehnici se obtine o imitatie care se apropie cel mai mult de o spranceana naturala.

Talentul si experienta tehnicianului sunt esentiale si determina obtinerea unor sprancene fabuloase. Insa rezistenta in timp sub influenta factorilor interni si externi este datorat calitatii pigmentului introdus in piele. Am ales sa lucrez cu ArtLiner. Este singurul pigment care mi-a dovedit stabilitate in timp si care prezinta o paleta foarte larga de nuante.

Acest lucru mi-a atras atentia si am inceput sa ma documentez despre acest domeniu. Descopeream astfel, ce inseamna dermopigmentarea. Am fost fascinata!

Acord multa atentie clientelor mele si le ofer toate informatiile detaliate depre procedura ce urmeaza. Este foarte important sa descopar si care sunt asteptarile si dorintele lor. Rezultatele de un real succes sunt cele in urma unui diagnostic corect: alegerea potrivita a formei sprancenelor care se incadreaza in coordonatele date de proportiile fetei, intensitatea si nuanta pigmentului, tipul de ac sau blade cu care vom trasa firele. Nu in ultimul rand, se tine cont de personalitatea clientei.

Meseria mea este fascinanta si ma provoaca permanent sa ma autodepasesc. Implinirea mea profesionala sunt reusitele din acest domeniu in care pot sa enumar sute de cliente fericite.

Eu sunt Roxana Tomescu, dermopigmentist … iar daca serviciile mele iti pot fi de folos, trebuie sa stii ca Visage Clinique este locul in care ne putem intalni.