Designerul Nicoleta Marin lanseaza noua colectie Two kids la London Fashion Week

Stiri modelling

Designerul Nicoleta Marin lanseaza noua colectie Two kids la London Fashion Week

Two kids a fost prezent si pe catwalkul newyorkez, in cadrul New York Fashion Week- the society
1006

Copiii romani de la It kids au sustinerea designerilor romani, dintotdeauna. Astfel, de data aceasta Nicoleta Marin, designer cu peste 18 ani de experienta, a ales sa isi lanseze noua colectie Two kids in premiera la London Fashion Week, pe 17 Februarie in cadrul showului House of Ikons. Noua colectie este o surpriza pentru toata lumea, iar copiii abia asteapta sa straluceasca in noile tinute, de data aceasta pe podiumul londonez.

Mentionam ca saptamana trecuta, brandul celebru Two kids a fost prezent si pe catwalkul newyorkez, in cadrul New York Fashion Week- the society, unde alti 3 copii romani, respectiv Sara Anastasia Buzdun, Maria Flacau si Paula Both au fost invitate pentru a participa la show-urile the SOCIETY si Walk, show-uri unde zilnic participa peste 300 persoane, zeci de fotografi si jurnalisti.

Echipa modelelor It kids are o colaborare buna cu Brandul Two kids si designerul Nicoleta Marin inca din 2017, iar impreuna au creat si defilat pentru colectii prezentate in cadrul World Rising Stars Georgia si International kids Fashion Week in Rusia.
Din echipa pentru Londra mentionam micii fashionisti: Patrick si Lavinia Muresan, Sara Anastasia Buzdun, Maria Cristina Flacau, Alessia Stoica, Maria Ene, Paula Both, Iancu Ramona, Antonia Popescu, Maria Caterina Imperiale dei Principi, Karina Ziana Gherasim, Arianna Dima, Bianca Scafariu, Danciu Ana. Brand ambasador si piesa centrala a colectiei este Andreea Costache, adolescenta de 14 ani ce a cucerit lumea modellingului si a luat recent titlurile Miss EUROPE si Top model 2019.

Info : Catalina Buzdun Rafaila

Comments are off this post!