Despre injectabile

Frumusete

Despre injectabile

16

Ce nu stiai despre injectabile, afli aici!

Botox

Pacientii credeau ca toxinele le vor face fruntea imobila – asta fiind principala ingrijorare, lucru care nu este adevarat. Medicii folosesc botoxul peste tot pe fata: riduri pe frunte, cutele de la marginea exterioara a ochilor, spatiul dintre sprancene, chiar si in cazul nasurilor cu un aspect “cazut”.

Dysport

Multi nu cunosc aceasta “injectabila”, asa ca, nu au incredere. Aceasta este introdusa sub piele si se raspandeste pe o suprafata mai mare, cum ar fi zona ochilor, iar pentru cei care dezvolta o anumita rezistenta la botox, aceasta este alternativa ideala.

Juvéderm si Restylane

Potentialii pacienti cred ca se vor “alege” cu mici umflaturi temporare in urma injectarii cu aceste substante pe baza de acid hialuronic, dar, acest lucru se intampla doar cand injectarea se face la suprafata, iar medicul respectiv este neexperimentat. Acestea sunt folosite in mod deosebit, la umplerea scobiturilor de sub ochi si cutele de la marginea nasului inspre buze.

Voluma

Acest gel cu acid hialuronic a fost aprobat de curand de FDA si este folosit indeosebi in zona tamplelor si in zona din fata urechii, locuri in care pielea isi pierde din fermitate; un alt avantaj, este acela ca dureaza pana la doi ani.

Scupltra

Multi dintre cei care au folosit aceasta injectabila spun ca s-ar forma umflaturi permanente, dar, in acest caz, totul depinde de dozare, ultimele cercetari “regland” acest lucru si eliminand astfel de pericole. Prin folosirea acestei injectabile, este stimulata productia de colagen, si este utilizata pentru partile laterale ale nasului, in zona tamplelor si chiar fese.

Belotero

Acesta este probabil cel mai bun si cel mai fin dintre injectabilele produse, dar, din pacate nu vine cu un calmant, asa ca procesul este unul dureros. Are o consistenta luminoasa, perfecta pentru marginea buzelor, liniile de deasupra buzelor si nu exista pericolul de a fi create zone de nuante albastre prin piele.


Ce se intampla cand supra injectezi fata?

  • Volumul isi are rolul sau in forma fetei. Cu toate acestea, cand este pus prea mult volum prin intermediul “umplerii” cu grasime sau cu substante injectabile, ochii sunt trasi in zona tratata. Acest lucru inseamna ca fata poate parea neuniforma, cu toate ca ea nu este, astfel, aparand un dezechilibru in ceea ce priveste proportiile naturale.
  • Buzele si obrajii sunt partile fetei la care se adauga volum, in timp ce in partea de jos a fetei nu se intervine. Acest lucru creeaza o disproportie vizibila in zona de mijloc a fetei.
  • Umpluta sau nu cu injectabile, buza inferioara ar trebui sa fie putin mai mare decat cea superioara. Cand este adaugat prea mult volum, se creeaza un dezechilibru. Deseori, pacientii incearca sa potriveasca trasaturile fetei, adaugand cat mai mult volum.
  • Cand se adauga tot mai mult volum fetei,, mai ales in cazul celor tineri, trasaturile chipului devin unghiulare, ceea ce le adauga ani in plus, aspectul de plinatate rezultat fiind anormal comparativ cu varsta.

 

Comments are off this post!