O Scurta Introducere In Modelling si Ce Presupune Acest Job

Find your own way, have an open spirit and believe in your own beauty! – François Nars – make up artist”. Am inceput cu un citat netradus, tocmai pentru a-i pastra frumusetea, semnificatia si entuziasmul.
Pentru a reusi in modelling nu este usor, sa ajungi intr-o pozitie de succes care sa-ti ofere un anumit confort necesita timp, efort si multa munca. Nu exista model care sa ajunga celebru peste noapte! Orice aspirant in acest domeniu trebuie sa indeplinesca anumite cerinte pentru a performa; foarte important de asemenea, este faptul ca exista multe alte alternative, care iti dau satisfactii la fel de mari. Acesta este unul din  motivele pentru care noi incurajam pe toti cei care se considera potriviti pentru aceasta industrie: au un fizic adecvat, sunt fotogenici si telegenici, au inclinatii spre fotografie sau make up, au ce trebuie pentru a reusi.
Cand te uiti cu admiratie la un model, vezi o persoana draguta, un corp de invidiat, stabila din punct de vedere financiar. Ii vedem la prezentari, in reclame, in fotografii in diverse reviste, reprezinta mereu o sursa de inspiratie pentru cei care vor sa imbratiseze o cariera in acest domeniu, vedem partea frumoasa, dar nu cunoastem dedesubturile celebritatii de care se bucura in acel moment.
Modellingul este un stil de viata cu suisuri si coborasuri care trebuie acceptat, stiut fiind faptul ca si cele mai de succes modele au avut parte in timpul carierei de esecuri si de lucruri nu prea placute.
De cate ori nu v-ati intrebat de ce sunt anumite persoane in reclama X sau in revista Y, chiar daca nu exceleaza ca frumusete si nici din punct de vedere fizic? Aici intervin agentiile de profil, promoterii, scouterii, fotografii, hairstilistii, makeuperii, etc, oameni care stiu sa scoata dintr-un model ce este mai bun si sa-l transforme in modelul potrivit la locul potrivit.
De ce sa nu fiti voi in locul lor sau sa va croiti propriul drum? Noi suntem aici pentru a va ajuta sa aveti incredere in voi si sa va exploatati propria frumusete si calitatile, va ajutam cu sfaturi avizate desprinse din industria modelling-ului, astfel incat sa aveti o traiectorie ascendenta si fara compromisuri. A deveni model este un lucru realizabil atat timp cat sunt urmati anumiti pasi, ai anumite calitati si esti dispus la anumite sacrificii personale.

Dar unde nu se fac sacrificii pentru a reusi sau pentru a deveni cel mai bun?